Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Kombinin Garantisi Süresi Kaç Yıldır?

16 Mart 2024 20:09

Yaklaşık 12 yıl sorunsuz kullandığım kombim arızalandı ve internet sayfalarında 7 yıl garanti süresini görünce 'Baymak Brötje Novadens Extra 33 Yoğuşmalı Kombi' siparişini verdim. Faturası 17.03.2021 tarihli olan ürünün servisi, kurulumunu yaptı. Kullanmaya başladım ve geçen yıl ateşleme arızası, bu yıl ise 04E hatası ve petek, vana, bağlantılarda kaçak olmadığı halde kombinin basıncının kısa sürede düşmesi nedeniyle 22 ve 28 Şubat'ta iki arıza kaydı verdim. Sonrasında, nihayet 29 Şubat'ta servis geldi. Kombinin basıncının ücrete tabi olduğunu söyleyerek sadece 04E hatasını giderdi ve bu ürünün 7 yıl değil, 3 yıl garantisi olduğunu söyledi. Baymak'tan öğrenmek istediğim, 7 yıl garanti süresini bilerek aldığım ürün serviste neden 3 yıl olarak görünüyor? Garanti süresi satıcıya göre mi değişiyor? Hangi arızalar garanti kapsamında değildir?

16 Mart 2024 20:34 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

20 Mart 2024 06:47

Pazartesi beni arayıp 7 yıllık garantinin benim ürünü aldıktan sonra başladığını söylediler. Bazı sitelerin ismini vererek 2020'den beri halen 7 yıl garanti yazılarının var olduğunu ve bende bu reklam ve yazılara kanarak ürünün siparişini verdiğimi söylediğimde bazen 3 yıl, bazen 7 yıl garanti yaptık siz 3 yıllık garantiye denk gelmişsiniz gibi ifade edildi.

Ahmet
07 Mart 2024 13:22
Arif sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2024 14:35
Baymak Ek Garanti Koşullarına Yalan Söyleyerek Uymuyor
Suat sonuçtan hiç memnun değil

Garantisi Devam Eden Kombi İçin Yüksek Servis Ücreti Şoku

03 Aralık 2024 12:07
Göktürk sonuçtan hiç memnun değil

Göktürk
29 Kasım 2024 09:42