Baykan Kombiden Aşırı Fan Sesi Geliyor!

07 Şubat 2024 23:44

Baykan Premix marka kombiyi satın aldım ve henüz bir ay bile kullanmadan kombiden aşırı fan sesi gelmeye başladı. Ses o kadar yüksek ki komşularımızı rahatsız edecek düzeyde. Baykan servisini aradığımızda gelen teknik personel, herkesin yüksek bulduğu ve rahatsızlık duyduğu sesi normal olarak değerlendirdi ve bir çözüm sunmadan ayrıldı. Ayrıca kombiden patlama sesleri de duyuluyordu. Bu durumu dile getirdiğimde ise, dalga geçer gibi videoya çekmemi önerdi. Tekrar aramam üzerine farklı bir teknik personel geldi ve fanın değişmesi gerektiğini belirterek değiştirdi. Ses sorunu çözüldü ancak aynı gün içerisinde patlama sesleri tekrarlamaya başladı. Kış günü kombiyi kapatmak zorunda kaldık ve evde ne sıcak su ne de kalorifer kullanamıyoruz. Tekrar servisi aradığımda bu kez çakmakta sorun olduğunu söylediler ve geçici bir çözüm sundular. Ancak birkaç saat sonra bacanın alev aldığını ve yüksek sesle patladığını fark ettim ve yine kombiyi kapattım. İki gündür evde ne sıcak su var ne de kalorifer çalışıyor. Fabrikadan geri dönüş yapılacağı söylendi fakat kimse aramadı ya da durumumuzla ilgilenmedi. Bu markayı satın alarak büyük bir hata yaptım ve pişmanım. Hukuki süreç başlatacağım. Soğukta ailemle birlikte yaşadığımız bu sorunlar ve ilgisizlik kabul edilemez.

12 Şubat 2024 14:11 (Şikayetten 4 gün sonra)

Muhammed Bey merhaba, konuyla ilgili tarafınıza dönüş sağlanmıştır. En kısa sürede uzman ekip yönlendirmesi yapılıp sorununuz giderilecektir. Tekrar problem yaşamanız dahilinde bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Baykan Kombi: Sürekli Arıza, Çözülmeyen Sorunlar!

18 Mayıs 2025 17:42
Gülçin sonuçtan memnun

31 Ağustos 2023 17:21

20 Kasım 2024 12:47
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2023 14:17

Baykan Güneş Premix Kombi Şikayetim