Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Bayer Üründen Memnun Kalmadım!

Bayer Üründen Memnun Kalmadım!
01 Temmuz 2024 13:27

Hiç memnun kalmadım. Kullandıkça kendimi daha kötü hissettim. Supradyn Focus kullanıyorum, baş ağrısı, mide bulantısı bir de tansiyonu yükseltiyor. Bıraktım, yarım kutusu halen duruyor. Yani ürün hiç iyi değil. Tansiyon hastalarına uygun değil.

profile profile profile

Yorumlar (5)

Mesut

Bende 20 yıldır kullanıcısıyım, ilk kez 2024 yılı son yarımında çıkan ürünler bana garip geldi. İlk başta internetten "yetkili satıcı" onayı almış satıcıdan aldım, gelen ürünler sinirlerimi bozarak yan etki yaptı. Dedim olabilir, demek ki sahte almışız. Gittim eczaneden aldım, yine aynısını yaptı. Dedim ki demek ki eczanelerde sahte satıyor olabilir. Bu sefer elinde olmayan bir eczaneye yazdırarak, bizzat İlaç deposuna kendim giderek aldım. Aynı şekilde vitamini kullandıktan 3-4 saat sonra kendimi tanıyamıyorum, bir mutsuzluk, bir sinir o biçim. Muhtemelen üretici bozdu vitamini. Nasılsa denetleyen yok. İnsan sağlığı ile oynanıyor. Çok ilginç.

Derin
Derin

Supradyn Focus kullanım sonrası ciddi anlamda baş ağrısı yapıyor! Bir haftadır yan etki olabiliyor geçer diye kullanıma devam ettim inanılmaz artık oldu baş ağrım da. Bakın normal bir ağrı değil bu normal bir yan etki baş ağrısı da değil ben bu derece baş ağrısı ilk defa supradyn l yaşadım. Benzer sorunu yaşayan var mı? İlaçta baş ağrısın tetikleyen bir içerik olmalı iyi olayım derken kronikleşmiş baş ağrım oldu! Kesinlikle araştırılsın!

bayer-urunden-memnun-kalmadim-1.jpg
İlknur
İlknur

Evet aynı şeyleri ben de yaşadım;gerçekten inanılmaz bir' baş ağrısı çok fena oldum tansiyonu da yükseltiyor sanırım. Neden böyle oldu anlamadım.

Çiğdem
Çiğdem

Ben de bugün aldım başladım eczaneden aldım koenzim Q10 daily yazıyor üstün de rengi hardal rengi 420 TL idi 3-3 buçuk saat oldu içeli fena ağız kuruluğu ve ağzım da yanma uyku yaptı su içiyorum sürekli birkaç ay önce antibiyotik cipro 500 mg içmiştim o yüzden aldım bağışıklığım düştü halsizim yorgunum diye düzeleyim biraz diye aldım daha beter etmez inşallah yan etki görürsem yazarım ve ilacı çöpe atarım bir daha da bu marka almam ilk defa vitamin mineral desteği alıyorum Dr. Harici 🙄

Ömer

Cipro bende kullandım maalesef cipro bağırsak sistemini maf ediyor ve depresyona hatta intihara kadar sürükleyen anksiyetelere neden oluyor ben bıraktıktan sonra çok zor düzeldim.

Uyarısız Supradyn Ve Tansiyon

Hüseyin