Supradyn Focus Vitaminleri Kullanım Sonrası Olumsuz Etki

Mesut
01 Aralık 2024 00:00

Bayer'in üreticisi olduğu Supradyn Focus vitamin, gıda takviyesini yaklaşık 20 yıldır kullanıcısıyım. Bugüne kadar her tükettiğimde, alenen faydasını görürdüm. Hem eczaneden, hem de ilaç dağıtımı yapan devasa, ilaç deposundan bir eczane aracılığı ile, bizzat kendim almama rağmen bu son aldığım vitaminleri tüketince, inanılmaz bir sinirim ve moralim bozuluyor. Kendimi çok kötü hissediyor ve kavgacı bir hal alıyorum. Bu vitaminler hatalı olabilir, lütfen yetkililer ilgilensin, lütfen bu mesajımı tarım ve gıda Bakanlığına ve ilacın üreticisine gönderin. Eğer vitaminlerde bir hata varsa toplatılsın ve millete ya parası iade edilsin, ya da hatalı olmayanı ile değiştirilsin. Bayer firmasından şikayetçiyim. Acilen açıklama ve telafi bekliyorum.

Meral
Meral

Uzun yıllar Supradyn vitamin kullandım ve çok faydasını gördüm. En son aldığım supradyni kullandığında baş ağrısı, sersemlik, unutkanlık gibi bir çok olumsuzluk yaşadım, kendimi çok kötü hissettim kullanmayı bıraktım İnsanların sağlığıyla oynamaya hiç kimsenin hakkı yok, Bayer firmasından şikayetçiyim.

Ferhat
Ferhat

Aynı şeyler. Başıma geldi. Subradin kullanıyorum. Öncesinde sıkıntı olmadı. Şimdi kullandığımda baş ağrısı halsizlik yapıyor.

İlkay
İlkay

Ben aylardır uğraşıyorum vitaminler siyah yanık seklinde geldi ve içtiğimizde bizi mahvetti. Kutunun içinde bulunan o siyah yanık şeklinde olanları fark ettik bayere bildirdik analize gitti dedi ve hala bir sonuç alamadık ben hukuki yola başvuruyorum

Alperen sonuçtan hiç memnun değil

Alperen
28 Kasım 2023 00:44
Bayer Supradyn Focus'ta Bozuk Tablet!
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Ayhan
19 Haziran 2023 23:28