Ali sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2023 22:13

Adengo mısır ot ilacı etikette belirtilen oran ve uygulama şartlarına göre ilaçlama yapmama rağmen fayda etmemiştir. Durumu gözlemlemem neticesinde c** bey ile A**E*** Bey tarlamda inceleme yapmıştır. Damlama serip suya başlamamı otların öleceğini belirtmişlerdir. Bende ısrarla kaynaş ile darıcanların kurumayacağını yeni köklerin oluştuğunu belirterek laudis muadili ilaç atarak sorunu kendi çabalarımla bir nebzede olsa azalttım. Bayer'e iletişim formu doldurarak iletişime geçtim. Karaman ilimizden sorumlu, c** ve A**E** bey telefonlarıma cevap vermediler. A**E** Bey sık aramalarım sonucunda nihayet telefonuma cevap verdi. Durumu ısrarla belirttim. Sikayetvar.com'a yazacağımı belirttim. Oda beni şikayet edeceği tehdidinde bulundu. Sanki ben onlara ayıplı mal ve hizmet satmışım gibi. Bayer'in ürün tanıtım toplantılarına katılıp, görsel kanıtları ile durumu tekrardan dile getireceğim ki üreticiler mağdur edilmesin. Ayrıca Karaman sorumlusu olan bu beyefendiler darıcan'a benekli darıcan deyip ruhsatta olmadığını söylediler. Bende ruhsatta da olduğunu söyledim. 3 aydır benimle iletişime geçmeyen Bayer üst yetkilileri buradaki şikayetimi görüp iletişime geçerler diye umut etmekteyim.

Ali
Ali
31 Temmuz 2023 01:31

İlacın ottan haberi yok, firmanın ilaçtan haberi yok, şikayet ettik, şikayete cevap verdikleri yok. Artık Tarım Bakanlığına ruhsatın doğruluğunu şikayet etme zamanı gelmiştir.

Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Bayer Adengo Ot İlacı İşe Yaramadı

24 Mayıs 2023 09:07

Bayer K-othrine Alerjik Reaksiyon Ve Bayer İn İlgisizliği

Melih
10 Haziran 2024 11:30
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2023 11:21