Berna sonuçtan hiç memnun değil

BatıGöz Hastaneleri Balçova Şubesinde Randevu Ve Provizyon Sorunu

02 Eylül 2024 15:49

Bugün saat 15.30'da İzmir BatıGöz Balçova şubesinde, genel cerrahide randevum vardı. Erken gittim ve cerrahi müdahale olacaktı. Deske indim, bana provizyon için haber verileceği ve muayene ile işlemin aynı gün olmadığını ilettiler. Ben de rica ettim, işten sürekli izin alamam diye. Olmadığını ilettiler. Haber bekleyin dendi.

Ben de Axa müşteri hizmetlerini aradım, durumu anlattım ve rica etsem hızlandırmanız mümkün mü dedim. Ama dediler, bize başvuru yok. Telefonu deskte olan arkadaşa verdim, çünkü Axa yapılabileceğini iletti. Bizim kurum bu şekilde dediler. Yıllardır BatıGöz'ün göz, dahiliye olsun sürekli giderim ve doktorlarından çok memnunum, ama bu sefer beni üzdü.

Yani neden mağdur ediliyorum? Yarın sabah başvuracak kurum, Axa onayladığından dönüş olacak. Yapılacak işlem yatış gerektiren işlem de değildi. Geçen sene acil durumum vardı, m****** gittim, onlar bunu yapmadı. Ben BatıGöz sağlık kurumunun doktorlarını sevdiğimden oraya gittim, acil değil diye...

02 Eylül 2024 15:57 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Mehmet sonuçtan memnun

14 Mart 2025 12:10
"Özellikle, beni direk arayarak çözüm odaklı tutumuyla yardımcı olan Çağdaş bey’e çok teşekkür ederim."
Tedavi Sonuçsuz Kaldı Ve İletişim Eksikliği Yaşandı
Sezin sonucu yetersiz buldu

Hizmette Saygısızlık Ve İletişim Eksikliği

13 Kasım 2024 14:51

22 Mayıs 2024 15:42
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

09 Şubat 2024 18:08

23 Mart 2024 13:14