Batı Oto Mercedes-Benz Markası Kendini Gönden Geçirsin Şikayetim Var.

16 Eylül 2023 16:37

Ben 31 akj 300 plakalı Mercedes e sınıfı aracım ile Mercedes-Benz mağduruyum. Aracıma 50 gün park halindeyken arkadan vurular ve ben aracımı 45 günden uzun bir süre önce çekici ile İstanbul/Kadıköy ilçesinde bulunan Mercedes yetkili servisi Batı Otomotive bıraktırdım. Aracım 45 gündür hiçbir işlem yapılmadan bekliyor. Nedeni Almanya'dan beklenen parçalarmış. 45 gündür 3,4 parçanın Türkiye'ye gönderilmemesi ne demek, üstelik aracımın ne zaman yapılacağı hala belli değil çünkü Almanya Mercedes-Benz parçalar için hala (45 gün sonra bile hala) teslim tarihi veremiyormuş. Bunu biraz araştırdığımda benden çok daha uzun süre bekleyenler olduğunu öğrendim. Bu utanç verici bir konu Mercedes-Benz açısından, Markaya olan tüm güvenimi ve inancımı kaybettim, Mercedes olmak kolay değil ama görüyorum ki marka model fark etmeksizin birçok insan mağdur ve şikayetçi. Bakın 2023 yılındayız ve Almanya, Türkiye'ye 2 saat mesafede. Bu eğer Mercedes Almanya'nın problemi ise Türkiye tarafı kendini gözden geçirmeli zira aracı satınca iş bitmiyor. Çok basit 3,4 parçayı getirtemiyorsanız ne derece ciddiye alınıyorsunuz bir bakın, Yok servisim olan Batı Oto'nun problemi ise bu onlarla son çalışmam olur. Her halükarda mağdurum ve idareten bir cevap vereceğinizden o kadar eminim ki, yine de insanlar bilsin istedim. Mercedes gibi bir markanın sınıfta kaldığını.

02 Eylül 2023 13:54
Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2024 22:17
Mengerler Aracımın Servis İle İlgili Yaşadığı Sorunlar

Mercedes Yetkili Serviste Parça Bulunamaması Ve Garanti Mağduriyeti

12 Temmuz 2025 20:52
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2024 18:15

Mümtaz