Başkent İnşaat Emekli Astsubayı Mağdur Etti Tapumuzu Vermiyor

01 Ağustos 2024 23:37

Yaklaşık 2 buçuk yıl önce, 2022 yılı Mart ayında Sancaktepe Işıltılı Evler projesinden, Başkent İnşaat u**** v*** ile iki daire anlaşması yaptım. Birini damadıma, diğerini de kendime olmak üzere paramızı ödedik. 2023 Mart ayında teslim edilmesi gereken dairenin, belirtilen tarihte tamamlanmaması durumunda emsal sitelerdeki kira bedelinin ödeneceği ve hiçbir koşulda fiyat artışı yapılmayacağı sözleşmede açıkça belirtilmişti. Bu koşullara güvenerek, inşaatın bir an önce tamamlanması ve müteahhit firmanın malı olarak rahatlaması için borcumun tamamını ödedim.
Ancak, yaptığım araştırmalar sonucunda, dairemin başka kişilere de satıldığını öğrendim. Bu durum, sadece benim değil, yaptığım araştırmalarda birçok kişinin mağduriyet yaşadığını gördüm. Mağdurlarla birebir görüşmelerim sonucunda, aynı dairenin birden fazla kişiye satıldığı ortaya çıktı. U** v** anlaşma sürecinde son derece olumlu, dürüst ve güvenilir bir kişi gibi davranarak maketten satış yapmıştır. Lansman tanıtımlarında sanat, spor, siyaset ve iş dünyasından isimler, sponsorluklar ve reklamlarla güven ortamı yaratıp müşteri çekiyor. Parasını tamamen ödediyseniz, kendisine ulaşmak neredeyse imkansız hale gelmektedir. Eğer bir şekilde ulaşma imkanı bulursanız, anlaşma yoluna gitmek veya neden böyle bir durum yaşandığını sorduğunuzda, ısrarla "mahkemeye ver" gibi söylemlerle geçiştirmektedir. Bu durum, niyetinin açıkça kötü olduğunu göstermektedir.
Bu kadar ilde görevde bulundum.
U*** v*** bizi biraz hafife alıyor fakat o daha 28 sene TSK'da görev yapan Astsubay Celil a**** tanımıyor.
Kendisinden şikayetçiyim ve bu işin peşini sonuna kadar bırakmayacağımı bilmesini isterim.

Yorumlar (10)

Bedel
Bedel

Celil bey bana ulaşırmısınız.? ************************

Yaman
Yaman

Adamlar inşaat ekiplerinin dahi parasını vermeyip çalıştırıp kovuyor. İnşaatından, satın alanına kadar bir sürü insan mağdur durumda şu anda. Yazık gerçekten.

Allah akıl fikir versin. Bu devirde maketten ev alıyorsunuz, elinizde hiçbir şeye yaramayan sözleşme kalıyor. Ülkede yargı mı kaldı da o sözleşmeyle mahkemede sürünüp kazacağını sanıyorsun. Ben de ev aldım ama evin tapusunu üzerime aldıktan sonra parasını ödedim. Biraz kar edeceğim erken verince diye avlanıyorsunuz yazık.

Celil

Mehmet bey. Evinizde güle güle oturun. Doğru olanı yapmışsınız imkanlarınız dahilinde. Bizler dürüst insanlarız. Kendimizi nasıl biliyorsak karşımızdakini de o şekilde biliyoruz. Süreci tam olarak bilmediğiniz için yorumunuz doğrudur.

Valeti

Celil bey lütfen mailime ulaşın buraya telefon numaramı yazmak istemiyorum [email protected]

Celil

Size mail attım fakat böyle bir mail adresi yok diye yanıt geldi. Yanlış yazmış olabilir misiniz?

Şeyda
Şeyda

baskentinsaatsancaktepe.com adında bir sitede iletisim bilgileri var. İsterseniz oradan da bir ses olun.

Kozmetik
Kozmetik

Celil bey, söylediklerinizin bire bir arkasindayiz. Çok haklısınız, aynen anlattığınız gibi durum. İnşallah siz bizlere de çare olursunuz.

Celil

Hepimizin hikayesinin aynı olmasının bir ortak noktası var. Hepimiz alın terimizle biriktirdiğimiz para ile bir ev alalım dedik ve hepimizi Uğur vergili mağdur etti. Bildiğiniz bizi yasaların boşluğundan yararlanıp mağdur etti. Ama Allah büyük o daha ne yaşayacağını bilmiyor.

Valeti

Merhaba ben de mağdurum sizin gibi lütfen mailime ulaşın oradan telefon numaramı vereyim size [email protected]

Başkent İnşaat Her Projesinde Mağdur Ediyor

01 Ağustos 2024 23:15

Başkent İnşaat'ın Sancaktepe Projesinde Yaşanan Tapu Sorunları!

21 Ağustos 2024 23:42
Çakır sonuçtan hiç memnun değil

Başkent İnşaat Mağduriyeti!

29 Nisan 2024 10:19