Baseus Media Markt Kulak İçi Bluetooth Değişim Şikayeti

Baseus Media Markt Kulak İçi Bluetooth Değişim Şikayeti
Halil
22 Eylül 2024 12:50

Media Markt Eskişehir Vega Outlet ten 20.09.2024 tarihinde indirime giren baseus marka kulak içi Bluetooth kulaklık aldım. Eve geldiğimde ses kalitesinin çok kötü olduğunu fark ettim. 22 Eylül Pazar günü değişim için ürünü almış olduğum Vega Outlet Media Markt'a gittim. Değişim yapmak istedim fakat bu ürünün paketi açıldığı için değişim yapamayacaklarını söylediler. Aynı gün müşteri hizmetlerini aradım burada da ürünün ses kalitesi ile ilgili ancak servise gönderebileceğimizi değişim yapamayacaklarını söylediler. İnternet Mağazacılığından Alışveriş yapmış olsaydım değişim olabileceğini söylediler. 999 TL'ye indirime giren ürünü deneyerek alma şansımız olmadığı için eve gelince denedikten sonra ses kalitesinin kötü olması sebebiyle neden değiştirilemediğini anlamış değilim. Yıllardır ailece güvenip alışveriş yaptığımız bir mağazada bu türlü problem yaşamamız bundan sonraki alışverişlerde tercihimizin önemli
olduğunu fark etmiş bulunmaktayız. Ayrıca internetten alınan üründe değişim yapılırken mağazadan alınan üründe değişim yapılmaması kafamda soru işareti olarak yer. Umarım tercihimizin sonrasında gene Media Markt mağazası olması için mağazanızdan olumlu bir cevap alabiliriz.

27 Eylül 2024 17:05 (Şikayetten 5 gün sonra)

Füsun
Füsun

Sonuç alabildiniz mi. Bizde aynı sorunu yaşıyoruz

Abdullah
24 Mart 2025 18:19