Banyan Restaurant Bar Kısmındaki Nezaketsiz Davranışlar Ve Kötü Deneyim

04 Eylül 2024 19:26

Yemekten sonra bir şeyler içmek için bar kısmına geçtiğimizde kadın bir görevli çok kaba bir üslupla yarım saat içinde buradan kalkmak zorunda olduğumuzu veya başka yere geçmemiz gerektiğini söyledi. Oysaki yemekten önce garsona bar kısmına kokteyl içmek için geçeceğiz dediğimizde "olur tabii" cevabını almıştık ve bunu da o kadın görevliye belirttik ancak "sanmıyorum" cevabıyla karşılaştık. Yarım saat oturduk zaten totalde ve kendisi yine kaba bir üslupla "30 dakika içinde yine buraya sizi kaldırmak için gelmek zorunda kalmayayım" dedi. Gerçek bir deneyim elde etmek istediğimiz ve güzel zaman geçirmek istediğimiz bir yerde çirkin değil çirkin ötesi bir davranışla karşılaştık. Üstelik şehir dışından misafirim yanımdaydı ve gerçekten mahcup ettiler. Bir şey daha eklemem gerekirse o da hesabı barmenden istediğimizde garsonun "onların hesabı" diye bir hitapla konuşması oldukça nezaketsizdi. Hayatımda gerek yurt içi gerek yurt dışı birçok mekanda bulundum. Böyle çirkin ötesi bir davranış görmedim. Atmosfere aldanıp gitmek isteyen varsa bu söylediklerimi göz önünde bulundurabilir. Zira davranışlarıyla size deneyimi acı bir hale getireceklerdir.

İdil sonuçtan memnun değil

Kebapçı Tamer (Bursa) Saygısız Ve Tehditkar Personel

11 Nisan 2024 20:32

Katina Meyhane İzmir Ege Perla Kötü Hizmet

16 Şubat 2024 08:49

25 Nisan 2025 18:10
Nisa sonuçtan hiç memnun değil

Arnavutköy Minibar İstanbul İşletmesi

06 Mayıs 2024 16:26