Banquet Deluxe Saygısızlık Yapan Bir Personel

15 Eylül 2023 13:13

DJ kısmında bulunan sarışın 'hanımefendi' istediğimiz bir parçayı bile zar zor açtı, onu da kısa bir şekilde kesti. Bunun üzerine misafirlerden birisi 'bizi ortada bıraktınız bir anda' deyince, sözde DJ olan o şahıs kendini bir otorite sanıp mikrofonla tüm misafirlere duyurarak ' konuşma şekliniz hiç hoş değil beni çok üzdünüz.

Üslubunuzu düzeltin' gibi yüksek sesli azarlamalar da bulundu. Yanına gidip sessizce uyarmak istediğimde ise ' gelinin en güzel gününü mahvediyorsunuz farkında mısınız, sizi memnun etmekle uğraşamam' tarzı üslupsuz cümleler kullandı. Kesinlikle mekan kalitesine uymayan bir personel. Uyarılmasını tavsiye ederim naçizane.

Betül
Betül

Reyhan hanım, aşağıda sanırım DJ "olan şahıs" size cevap vermiş. Bir olay nasıl bu kadar iki şekilde yaşanır inanılır gibi değil. Şikayetinize istinaden yapılan yorumu okumasaydım size inanabilirdim ancak yorumu okuyunca olayı kendi açınızdan sadece kendinizi haklı çıkarmak için yazdığınız anlaşılıyor. Ayrıca güzel uslüptan bahsetmişsiniz ancak emekçi bir arkadaşa imalı bir şekilde "hanımefendi" demeniz "sözde DJ olan şahıs", "kendini otorite sanan" şeklinde küçümser bir üsluba sahip olmanız haklı olmuş olsanız bile size haksız yapar. Ayrıca bilmiyorsanız söyleyeyim organizasyon esnasında programın sorunsuz ve düzenli bir şekilde ilerlemesi için otorite evet DJ olan kişidir. DJ hanımın iddiasına göre de siz gidip "p. Gibi bıraktınız." demişsiniz mekan ve personel kalitesine bu kadar önem veren biri olarak bu söz sizin kalitenizi sorgulatmaz mı? Emekçi kadınlarımızı zor durumda bırakmayalım... Naçizane

Ayşegül
Ayşegül

Merhaba Reyhan hanım, kına organizasyonu boyunca özel olarak istenildiği için benim arşivimde yer almayan 3 adet yöresel parçadan, sadece 2 tanesini çalmıştım Ki sizlerde takdir edersiniz o gece bizimleydiniz nasıl güzel eğlendiğimizi hepimiz biliyoruz. Normal program bitiş süresi 22:45 olmasına rağmen ben inisiyatif kullanarak 10 dakika daha programı uzatmış gelinimizin daha fazla mutlu olmasını sağlamıştım. Fakat tam 22:55 sularında hanımefendi yanıma gelip şarkımı çalmadın deyince çok pardon inanın aklımdan çıktı dememe rağmen parçayı çaldım İstenilen şarkı 2:45 saniyelik bir şarkıydı. Şarkının bitimine yakın yavaşça kapatıp son anonsu yapmak için mikrofonu elime aldım. Fakat hanımefendi gelip bana bizi p... Gibi ortada bıraktın deyince bende inanılmaz bir şaşkınlık yaşayıp ama sizin istediğiniz şarkı bu kadardı dedim. Ve bu olay sonrası asla gelin hanıma veya diğer bir aile ferdine gidip konuyu anlatmadım. Nitekim sevgili gelinimiz defaten gecesinin harika geçtiğini bizlerle paylaşmıştır. Sevgiler :)

Cansu sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 23:29
İzen Garden Düğün Salonu Organizasyon Ve Hizmet Sıfır!
Canan sonuçtan hiç memnun değil

Esze Organizasyon Davet Şikayeti

30 Kasım 2024 19:56