P*****a Hesabınız İncelemeye Alınmıştır

Hesabınız incelenmeye alındı diye yazıyor, giriş yapamıyorum. Hesabımda para var, nedir bu? Bir süre bekledim düzelir diye, fakat hesap sürekli aynı şeyi yazıyor, hesaba giriş yapılmıyor. Ne oldu da incelenmeye alındı? Ben ilk defa böyle bir şey gördüm. Ya yüklü param olsaydı, hesapta ne olacaktı?

Yorumlar(66)

11 Kasım 2023 22:50

Papara'dan böyle mesaj geldi heasabınız şikayet var diye bir şey geldim benim bununla hiç alakam yok. Denemek için indirdim sürekli geliyor bu mesaj tekrardan söyleyeyim benim alakam yok.

11 Kasım 2023 11:16

Hiçbir şekilde mesuliyet kabul etmiyorum adımla yapılacak hiçbir işlemi kabul etmiyorum...

11 Kasım 2023 11:14

Banada geliyor 2 gündür hesabım var mı onu bile bilmiyorum ne yapmam lazım... Olacak olan şeylerden ben sorumlu değilim.

11 Kasım 2023 01:14

Papara hesabım olmadığı halde hesabiniz incelemeye alınmıştır diye bildirim geldi böyle bir saçmalığı asla kabul etmiyorum adıma yapılacak hiçbir işlemi kabul etmiyorum insanları bu şekilde zan altında bırakılmasından şikayetçiyim lütfen gereği yapılsın

11 Kasım 2023 00:05

Hesabın calinmiş parayı arayıp hesabı döndür bir sure

11 Kasım 2023 00:05

Bende yüklü Papara hesabı ama hiçbir işlem yapmadım onunla. Bana da incelemeye alındı diye mesaj geldi... İsteğim ve ıslak imzamın olmadığı her türlü olumsuzluklardan şikayetçiyim.

10 Kasım 2023 23:07

Gelen bildiri üzerine yazıyorum nedir bu benim Papara hesabım yok ki incelemeye alındı diyor varda benim mi haberim yok acaba😏

10 Kasım 2023 23:01

Papara hesabım olmadığı halde banada hesabınız işleme alınmıştır diye bildirim geldi. Tarafıma yapılacak olan hiçbir şeyi kabul etmiyorum. Böyle saçma bir şey olamaz.

10 Kasım 2023 22:56

Papara hesabım olmadığı halde incelemeye alındı diye mesajlar geliyor neden geliyor şikayetçiyim

10 Kasım 2023 22:47

Bu nedir anlamadım benim Papara hesabım olmadığı halde işleme alınmıştır diyor şikayetçiyim

10 Kasım 2023 20:59

Papara'yı silmiş olmama rağmen bana Black card veya kendi ile ilgili mesajlar gönderiyor istemediğimi söyledim ancak çözüldüğünü düşünmüyorum konunun.

10 Kasım 2023 19:50

Bugün Papara hesabınız incelemeye alınmıştır diye mesaj geldi. Benimde hesabım yok şikayetçiyim neden geliyor böyle mesajlar

Gülsüm
10 Kasım 2023 19:45

Bana da böyle bir mesaj gelmiş ne alaka ya kısa bir süre yüklü kaldı sadece. Ne oldu ne alaka anlamış değilim.

10 Kasım 2023 19:40

Sürekli mesaj geliyor hesabınız incelemeye alındı diye nedir bu ya şikayetçiyim böyle bir hesabım yok

10 Kasım 2023 19:37

Bena sürekli mesaj geliyor hesabınız incelemeye alındı diye nedir bu ya şikayetçiyim

10 Kasım 2023 19:32

Papara hesabiniz incelemeye alınmıştır diye mesaj geldi benim Papara hesabım yok ne demek oluyor bu

10 Kasım 2023 19:16

Bana da Papara hesabınız incelemeye alınmıştır diye mesaj geldi. Böyle bir hesabım yok. Şikayetçiyim

10 Kasım 2023 18:54

Benim Papara diye böyle bir hesabım yok ki ne şikayeti olsun. Kabul etmiyorum bunu. Asıl ben şikayetçiyim.

Nazım
10 Kasım 2023 17:50

Papara hesabım yok şikayet mesaj geldi ben şikayetçiğim benim hesabım yok

10 Kasım 2023 17:28

Benim de hesabım yok bana da mesaj geldi ben de şikayetçiyim.

10 Kasım 2023 15:20

Benim hesabım yok, ne incelemeye alındı ki? Ben şikayet ediyorum

10 Kasım 2023 14:41

Hesabniz incelemeye alınmıştır diyor benim hesabım yok hiçbir şekilde kabul etmiyorum

10 Kasım 2023 14:18

Papara hesabınız incelemeye alındı diye mesaj geldi bu nedir böyle

Hatice
10 Kasım 2023 14:13

Papara hesabınız incelemeye alındı diye bir mesaj geldi benim Papara diye bir hesabım yok buradan gelecek herhangi bir borç veya başka bir şeyden kesinlikle Musul değilim üzerime yapılan bir şeyi kesinlikle kabul etmiyorum sorumlu değilim

10 Kasım 2023 13:57

Papara hesabiniz incelemeye alınmıştır diye yazı geliyor bu nedir. Neolduda inceleme yapılıyor.

P*****a Kartım Yok Hesabımı Da Kullanmıyorum

P*****a Hesabımı Zaten Kullanmadım İncelenmeye Alınmış Nedir Bu?

Hesabınız incelenmeye alındı diye yazıyor, giriş yapamıyorum. Hesabımda para yok, nedir bu? Bir süre bekledim düzelir di...

P*****a Olmayan Hesabımın Neyini İnceliyorlar?

Tümünü Gör
Banka Danışmanı Olarak Tanıtılıp Site Üzerinden Dolandırıcılık

Banka DanışmanıOlarak Tanıtılıp Site Üzerinden Dolandırıcılık

Batuhan
Papara Adıma Hesap Açtılar!

Papara AdımaHesap Açtılar!

Banka Hesabı Yanıltmacası!

Banka HesabıYanıltmacası!

Baran
P****a Adıma Açılan Sahte Hesap!

P****a AdımaAçılan Sahte Hesap!

Huriye
P****a'm Çalındı, Şifremi Değiştirdi

P****a'm Çalındı,Şifremi Değiştirdi

Hüseyin
Papara Haberim Olmadan Hesabımdaki Bütün Bakiye Çalınmış!

Papara HaberimOlmadan Hesabımdaki Bütün Bakiye Çalınmış!

Barış

Öne ÇıkanKonular