Bal Beklentisi ve Gerçekler

25 Ekim 2024 19:59

Balparmak ın kestane balını aldım. Kendi sitesinde dahil kestane balının buruk acımsı bir tadı olacağı yazıyor, daha önce başka bir yerden aldığımda da kestane tadı vardı ama bunun bildiğin çiçek balı gibi tadı var. Kestane tadı yok? Pendik Yenişehir peynirci babadan aldım.

25 Ekim 2024 23:13

Ürün parti numarasından sitesinden sorguladım ürün doğrulanamamıştır yazıyor, peynirci babanın sahte ürün satacağını sanmıyorum, bu kestane balı değil, yazık aldığınız o kadar paraya, bu paraya bir kilo gerçek kestane balı alınır, hasta olduğum için uğraşmak istemedim. Bakanlığa yazacağım, ürünleri inceleyen sitelere de. Lütfen demeyin ki "biz üzerine çiçek balı diye de belirttik köşede küçük bir yazıyla, yüzde şu kadarı kestane şu kadarı çiçek balı." Bildiğin kestane balı diye satıyorsunuz bunu ve çok yüksek fiyatla.

30 Ekim 2024 08:03 (Şikayetten 4 gün sonra)
30 Ekim 2024 20:37

Balparmaktan aradılar, parti numarasını yanlış girmişim balın orijinal olduğunu söylediler, tadı değişebiliyormuş.

22 Mart 2025 21:25

Kestane balında tad olur benim bildiğim kestane tadı. Satan firma orijinal dedi diye kabul mü edelim

17 Aralık 2023 13:00
Ahmet sonuçtan çok memnun

Kestane Balında Beklenmedik Tat Ve Koku Sorunu

10 Aralık 2024 02:22
"Biraz ön yargılı olmuş olabilirim severek tükettiğimiz süzme çiçek balınıda almam artık diyordum Firma yetkilisi arayıp sorunumu çok nazik ve anlayışlı bir şekilde dinleyip yardımcı oldular süzme çiçek balınızı kullanmaya devam edeceğim teşekkürler Anavarza bal"

09 Ocak 2024 12:58

04 Ocak 2024 11:14