Ahmad sonuçtan çok memnun

Ballıpınar Ağız Ve Diş Sağlığı Diş Kliniğindeki Kötü Tedavi Dişlerime Zarar Verdi

29 Şubat 2024 00:18
Ahmad'ın Teşekkür Mesajı
“Konuyu anlayışla karşılamanız ve müşteri memnuniyetine olan ilginiz sonrasında bu klinikten duyduğum memnuniyeti dile getiriyorum. Teşekkürler...”

Büyük bir sağlık sorununa yol açan diş kliniğine karşı şikayetim

Antalya, Muratpaşa'da bulunan Özel Ballıpınar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'ne (Çağlayan, Barınaklar Bulvarı No:78, 07230 Muratpaşa/Antalya) şikayetim var. Ağustos 2022'de diş tedavisi gördüm ve kısa bir süre sonra biyotik dişlerim eskisinden daha fazla sorun çıkarmaya ve ağrımaya başladı. Bunun üzerine 23 Haziran 2023 tarihinde tekrar bu kliniğe giderek kontrol ettirmek istedim. Ancak klinik, hatanın kendilerinden kaynaklanmadığını belirterek sorumluluk kabul etmeyi reddetti. Daha sonra üç farklı doktorla görüştüm ve hepsi de biyotik dişlerdeki problemin, dişlerime yapılan kötü tedaviden kaynaklandığını ifade ettiler. Şimdi bu dişleri çıkarıp yeniden yaptırmam gerekiyor çünkü geceleri bu ağrı yüzünden uyuyamıyorum.

ballipinar-agiz-ve-dis-sagligi-dis-klinigindeki-kotu-tedavi-dislerime-zarar-verdi-1.pdf
Ahmad
Ahmad
06 Mart 2024 19:18

Özel Kapaklı Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Kaplama Yapıldı Fakat Şiddetli Ağrılarım Başladı

29 Ocak 2025 13:13
Gülay sonuçtan hiç memnun değil

Dentistanbul Sadece Yeni Mezun Çalıştıran Diş Hastanesi (Uzman Hekim Yok)

26 Haziran 2024 17:39

24 Eylül 2023 07:43