Balıkesir Gömeç Hastanesi Gömeç İlce Devlet Hastanesi Pratisyen Dr. Busra Tekelioglu Hk

30 Temmuz 2024 00:181.026

Gömeç devlet Hastanesi pratisyen doktor B**** tekelioglu dan şikayetçiyim. Kendisinin umursamaz tavırları lakayıt konuşmaları ve işten kaçmak hastayı muayene etmemek gibi bir derdi var

30 Temmuz 2024 00:02

Gömeç devlet Hastanesi pratisyen doktor B*** t*** dan şikayetçiyim. Kendisinin umursamaz tavırları işten kaçmak hastayı muayene etmemek gibi bir derdi var Ters konuşuyor sert davranıyor ve hiçbir hatasıyla ilgilenmiyor. Hem gündüz hem gece geldim iki seferde de aynı muameleyi gördüm. Yazık bu memleketin haline. Bu doktorun kesinlikle bir uyarı alması lazım

1 Haziran 2025 17:38

Yakın geçmişte annem ve babam gitmişler Büşra hanıma, maalesef ilgilenmemiş ilgilenmediği gibi hakaretler yağdırmış işini sevmiyorsa yapmak zorunda değil kimse. Herkes işini saygıyla yapmalı yapmıyorsa gereken yapılmalı cezaysa ceza ve uyarı ise uyarı terbiyesizliğin lüzumu yok

Şanlıurfa Suruç Devlet Hastanesi Doktorun İlgisizliği Ve Kaba Davranışlar

Suruç devlet Hastanesi çocuk polikliniğinde doktor H***** Ş**** hastalarına ilgi, sorunlarını çözüme kavuşma yönünde çab...

Beykoz Devlet Hastanesi Cildiye Doktoru İlgisizliği

30 Mayıs 2024 20:096.630

Beykoz Devlet Hastanesi'nde cildiye doktoru B**** B***** O****** gerçekten hastalarıyla ilgilenmeyen bir doktor. Bugün k...

1 Destek