Bahçelievler Belediyesi Veteriner Hizmetleri İhmali

02 Ağustos 2024 18:20

Bahçelievler Belediyesi Veterinerlik Hizmetleri birimine yaralı olarak bulduğum sokak kedisini teslim ettim. Kedi ihmal ve bakımsızlık nedeniyle öldü.
Kuyruğu yaralı bir kedi buldum veterinere götürdüm veteriner kuyruğun kırık olup kesilmesi gerektiğini, enfeksiyona neden olabileceğini söyledi. Ameliyattan sonra 15 gün bakım halinde olması gerektiğini söyledi. Evde kedimiz var bu nedenle sokak kedisi alamıyoruz. Ertesi gün Bahçelievler Belediyesi ile iletişime geçtim hayvan ambulansı ile gelip aldılar. Veterinerin söylediklerini de not aldılar. Olayın takipçisi oldum. 2 günde bir ameliyat olup olmadığını ne durumda olduğunu sordum. Ameliyata hazırlandığı yönünde cevaplar aldım. 10 gün sonra ben işteyken kediyi getirdik diye haber verdiler. Oturduğumuz sokağa saldılar hayvanı. İşten çıkıp kediyi aradım ertesi gün komşu çocuklar alıp dükkanda bakmaya başlamışlar. Kuyruğunu kesmişler. İlk gün çok sorun yoktu ama ertesi gün kedi kusmaya ve ishal olmaya başladı. Çok bitkindi. Ekipleri tekrar aradım. Geldiler bu hayvana bakılması gerekiyor dedim. Bakamayız biz sadece tedavi ediyoruz dediler. Bakımsızlıktan ölecekse neden tedavi ediyorsunuz? Neyse tekrar götürdüler. Ertesi gün arandım. Kedi parazit nedeniyle ölmüş. İlk teslim ettiğimde test yapıldı mı dedim evet dediler nasıl olduysa görememişler. Yaralı hayvanı sokağa öylece salarsanız tabi ki ölür bunu bilmek için veteriner olmaya gerek var mı?

Songül
Songül

Hayvana asla değer verilmiyor fakat değer veriyoruz reklamını çok iyi yapıyorlar bende sokakta gözüm gibi baktığım yavrumu kedimi Bahçelievler yeni Bosna veterinere götürdüm güvendim bıraktım öldüğünü söylediler ki telefonda asla bilgi verilmedi kendim gittim öğrendim canı sağlam bıraktım melek oldu barınağa tedavi için bırakmayın sağ gelmiyorlar hekimleri dahi bırakmayın buraya sağlıklı değil diye uyarıyorlar ki böyle olunca biz kime güveneceğiz çok üzgünüm çok keşke sokakta kalıp kendi eceli ile ölseydi yavrum

Tahsin sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2023 23:00

22 Aralık 2023 12:45