Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Ayviola Vize Merkezi Başvurusu Kabusu

03 Mayıs 2024 00:02

Ağustos ortasında Ayviola Vize Merkezi'yle iletişime geçerek yurt dışı vizesi için a*** a ve eşi h** a** ile görüştüm. 3500 euro olarak hesaplanan masraflarım için vize çıkmaması veya herhangi bir aksilik durumunda iade garantisi aldım. Ödememin 1800 eurosunu peşin olarak pasaportum ve evraklarımla birlikte ilettim. Ancak, başvuru süreciyle ilgili hiçbir evrak veya doğru bilgi alamadım ve sürekli olarak 'yarın', 'haftaya' veya '15 gün sonra' gibi net olmayan cevaplarla oyalanmam, profesyonellikten uzak tutumları nedeniyle planlarımı iptal etmeye karar vermemde etkili oldu. Sürekli 'firma iptali', 'firmadan haber bekliyoruz' denildi. Herhangi bir firma evrakı talep etmemize rağmen 3 aydır evrakların bize yollanacağı söyleniyor, ancak her gün hatırlatmamıza rağmen bir ilerleme olmadı.

Vize başvurusuyla ilgili doğru düzgün bilgi alamamamın yanı sıra, pasaportumun geri gelmesini Aralık'ta talep etmeme rağmen ancak Şubat'ta elime ulaştı. Paramın iadesini istedim ve iade talebi oluşturulduğu söylendi, ancak 3 aydan fazla süre geçmesine rağmen sürekli bir oyalama ve kesin bilgi verilmemesiyle karşılaştım. Şimdi ise, sadece 15 dakika önce avukatım yeniden aradı fakat yeniden birkaç bahane ile oyalamaya çalıştılar. Bu durum beni ciddi şekilde yıpratıp bıktırdı ve gerekli işlemleri avukatım ile başlatacağım.

Bu tür korkunç ve profesyonellikten uzak bir tutumla karşılaşmak beni hayal kırıklığına uğrattı. Ayviola Vize Merkezi, sürekli yalan söyleyerek, oyalayarak ve asla yardımcı olmayarak sadece hayal kırıklığına neden oldu. Kız kardeşimle olan birkaç örnek mesajı ekte paylaşıyorum. Daha fazlasını hukuki süreçte yetkililerle paylaşacağım.

Dilara
Dilara
03 Mayıs 2024 02:08

Dekont tarafa yaptığım iade garantili ödemem. Hiçbir hizmet almadığından dolayı söz verilen şekilde geri ödeme talep ediyorum.

Muhyettin
Muhyettin

Bu firmanın dahil olduğu hiçbir organizasyona katılmayın aynısını bizde yaşıyoruz.

Yüksel
Yüksel

Sadece şunu söyleyeyim uçak rezerve için benden 1500 Euro istedi adile denen kişi ben tabi 25 bin verdim tabi sonradan öğrendim. Uçak rezerveye ücret gerekmez o 25 bini 1,5 ayda ne zor şartlarla aldım elden 100 Euro verdim Vip başvuru için oda olmadı o parayı bike iade etmedi arkadaşlar sakının

Libertas
Libertas

Merhaba, herhangi bir sonuca ulaştınız mı?

Yasin
Yasin

Bire bir aynısını yaşadım

Berivan sonuçtan hiç memnun değil

Ayviola Vize Merkezi İle Hayal Kırıklığı Yaşadık

10 Mart 2025 01:25

Bahadır
23 Temmuz 2024 14:49
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Branda Vize'nin İhmali: Vize Randevusu Ve İade Sorunu

28 Mart 2025 00:43