Aylin Aslandağ Bahis Danışmanlığı Yasal İddia Kuponuyla İlgili Sorun Yaşadım!

03 Eylül 2023 16:30

Yasal olduğu söylenen 1000 TL değerinde bir iddia kuponu satın aldım. Satın alırken belli işlemler için bilgi istediler. Güvenilir bir kurum gibi durduğunda tereddüt etmedim ve bilgilerimi verdim. Dosya olarak gönderdim Instagram hesabı aslangroupp.tr kazandığımı söylediler. Daha sonra o kazancı çekmek için 7.500 TL istediler. Kabul etmeyince adıma dava açılacağını söyleyip başta verdiğim bilgilerle tehdit ettiler. Adıma yapılacak herhangi bir işlemi kabul etmiyorum. Üzerime iftira da atılabilir t. C. Numaram kullanılabilir. Hiçbir mesnetsiz iddiayı kabul etmiyorum.

Yorumlar (14)

Nur

Resime izin vermeyebilir. Aylin. Aslandağ 850 bin takipçisi olan.

Pınar

Merhabalar gerçek aylin hanımın hesabını gönderebilirmisiniz

Nur

Arkadaşlar biz doğru kişiden oynayıp kazanmışız çok şükür bende Aylin. Aslandağ buradan oynadım ve vip oynadım ben korkarak ama korktuğum başıma gelmedi çok şükür çok büyük miktar aldım yakın arkadaşıma yönlendirdim kendisinde kazandı kazandığınıda aldı. Arkadaşa üzüldüm sahte hesaptan kandırılmış geçmiş olsun

Eda
Eda

Aylin aslandağ hesabından bende oynadım ve kazandım yorumları gördüğüm için yazmak istedim Kazandığım hesap Aylin. Aslandağ kazancımızıda aldık teşekkür ederim

Nur

Arkadaşlar insanları da yanlış yönlendiriyorsunuz ben dün oynadım kazandım ve kazandığımıda aldım ben neden sorun yaşamadım siz adlarına açılmış olan sahte hesaptan kaldırılmışsınız gerçek hesabı Aylin. Aslandağ ben buradan oynadım kazandım

Habibe

Tam olarak resmi ve görüntüsü nasıl instangramda ve gerçek adı nedir? Yardımcı olabilir misiniz? Beni de altindaggrup olarak arıyorlar. Hangisi doğru bilemedim.

Esra
Esra

Bende oynadım Aslangrouptan ismi Aylin hatta kazandım kazandığımıda arkadaş çevremde oynadı onlarda kazandı ve kazandıklarını aldılar. Siz büyük ihtimalle adlarına açılmış fake hesaplar tarafından oynadınız

Seda
Seda

Aslandagrouptr mi

Pınar

Tam olarak adı nedir WhatsApp'dan yazıştık biz belge falan bir şey istemedi hangisi doğru bilemedim

Habibe

Esra Hanım gerçek ismi nedir acaba. Tam olarak yazabilirmisiniz? Hatta ekran görüntüsü atabilirmisiniz?

Buse
Buse

Merhaba lütfenbi aydınlatırmısınjz şu an çok ihtiyacım var napcaımı bilmiyorum

Aleyna

Kesinlikle sahte olduklarını düşünüyorum yatırdığım bin liramdan oldum diyebilirim hiçbir şekilde para göndermeyin

İşık
İşık

Merhaba Aleyna hanım para gerçekten geldi mi elinize sizin 7500 TL yi kaç para işin istediler bende düşünüyorum çok ihtiyacım var

16 Ekim 2024 23:43

22 Ekim 2024 19:47
Fatmaali sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2024 01:43