Ayaz İletişim Turkcell İşbirliğinin İş Bilmemezlikleri

Ayaz İletişim Turkcell İşbirliğinin İş Bilmemezlikleri
20 Şubat 2024 17:04

Turkcell Pasaj uygulamasından 20245774363 sipariş numaralı Samsung A24 model telefon siparişi verdim. Satıcı sözleşmesinde bir iş günü içerisinde kargo yazmasına rağmen ürün henüz kargo sürecine girmemiştir. Bu konuyla ilgili olarak 0 (850) 222 20 20 numaralı Pasaj Müşteri Hizmetleri'ni arayarak bilgi almak ve satıcı iletişim numarasını talep etmek istedim; ancak herhangi bir çözüm veya olumlu yanıt alamadım. Eğer ürün kargolama süreci bir iş gününden fazlaysa, neden uygulamada bir iş günü olarak belirtiliyor? Eğer ürün bugün kargoya verilmezse, ürün iptali ve para iadesi talebinde bulunacağım. Turkcell, müşteri memnuniyetini sağlamak yerine mağduriyet yaratan bir yaklaşım sergilemektedir. Turkcell Ayaz İletişimden alışveriş yapılmasını önermiyorum.

30 Ocak 2025 20:31 (Şikayetten 11 ay sonra)

Bahse konu firma Biz değiliz. Cep Telefonu işi yapmıyoruz Zayıf Akım Entegratör firmayız.

Burak

Kaç günde gönderdiler aldığınız telefon orijinal sağlam şekilde geldi mi beni de 4 gündür bekletiyorlar

Benim 4 gün oldu halen kargolamadı yazıklar olsun Ayaz iletişime

Ayaz
Ayaz

Merhaba melih Karataş Bey siparişiniz tamamlandı görülmektedir. Müşterimizin mağduriyet yaşamaması adına ürünlerimiz 3 iş günü içinde sipariş çıkmakta Fakat algoritma gönderimiz hızına göre tahmini bir değer vererek sizin 1 iş gününde teslim ala bileceğini yazmış ola bilir Firmamızın gönderim yasal süresi 3 iş günüdür bu tür bir duruma düştüğünüz için üzgünüz. Ürünümüzü hayırlı günlerde kullanınız. İyi çalışmalar.

Ayaz İletişim Satın Alınan Telefonu Göndermiyor

03 Ağustos 2024 15:21
Musa sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2023 08:58
Ayaz İletişim Turkcell Pasaj Sipariş Gecikmesi Hüsranı
Ayaz İletişim Turkcell Pasaj Sipariş Gecikmesi Hüsranı

Ayaz İletişim Turkcell Pasaj'da Kargo Teslim Hayal Kırıklığı!

17 Kasım 2023 15:48
Ayaz İletişim Turkcell Pasaj'da Kargo Teslim Hayal Kırıklığı!