İhsan sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2024 11:26

Awox su sebili ürünü aldım ve 1 hafta sonra arızalandı. Awox +90 ********42 30 numaralı servis hattı ile iletişime geçtim ve ürünü servise gönderdim. 21 günlük servis süresi geçmesine rağmen ürün bana 45 gün sonra gönderildi. Ayrıca yanlış, ikinci el ve kötü bir ürün gönderildi. Tekrar servise göndermek istedim ancak bu defa kargo firmasında servis blokeli olduğu için ürünü tekrar gönderemedim. Servis bana yanlış, ikinci el ve kötü bir ürün gönderdi.

10 Temmuz 2024 16:48 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili sizinle en kısa süre içerisinde iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, AWOX Müşteri İletişim Merkezi

24 Aralık 2024 20:12

Awox su sebili satın aldım ve tam bir fiyasko. Kesinlikle bu markada en basit ürünün bile satın alınmasını önermiyorum. Gerek hizmet süreci gerek müşteri temsilcisi süreci çok kötü. Bir Türk olarak, sizin gibi Türk firmalar piyasaya zarar veriyor. Güvensizlikten dolayı.

20 Mart 06:47

Hayatınızda alıp da pişman olacağınız bir marka. Bu 3. şikayet konum oluyor. Aynı ürün konusunda Tüketici Hakem Heyeti değişim kararı vermesine rağmen bana tekrar bozuk ve eski ürün gönderildi. Firmanın müşteri temsilcisi yok, ilgilenen yok.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
13 Ağustos 2024 16:51
Awox Marka Su Sebili İle Yaşanan Garanti Sorunları
Melih sonuçtan hiç memnun değil

Awox Arızalı Su Sebili ve Yetersiz Servis Hizmeti

Melih
06 Mayıs 17:05
Awox Arızalı Su Sebili ve Yetersiz Servis Hizmeti

Awox Su Sebilinin Sürekli Su Akıtması Ve Teknik Servisin İlgisizliği

Berk
21 Ağustos 12:12
Awox Su Sebilinin Sürekli Su Akıtması Ve Teknik Servisin İlgisizliği
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Orhan
10 Aralık 2024 12:35
Awox Servis Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Gecikmeler
Kamil sonuçtan hiç memnun değil

Awox Su Sebilinin Uzun Süreli Teknik Servis Sorunu Ve İletişim Eksikliği

Kamil