Ender sonuçtan hiç memnun değil

Avrupa Şafak Hastanesi Hastane Sahibi Tarafından Yaşanan Mağduriyet

13 Mart 2024 15:51

Hastane sahibi S**** Ö*****, 12.02.2024 tarihinde babama ait olan tıbbi cihazları ve sarf malzemelerine el koymuştur. 13.02.2024 tarihinde çek ve boş kağıda imza attırmaya çalışmış ve tepki gördüğünde 'ne var bunda, iyi niyet gösteriyorum, siz ciro yapacaksınız, sonra bana ödeyeceksiniz' demiştir. 29.02.2024 tarihinde saat 13:00'de elimdeki kanıtlarla savcılığa şikayet ve hak edişlere ilişkin alacaklar için hukuki süreci başlatmadan önce, barışçıl bir çözüme ulaşma umuduyla S**** Ö***** ile görüşmeye gittim. Ancak büyük bir vahşetle karşılaştım ve ağır bir mağduriyet yaşadım. Aynı gün saat 13:00 ile 16:00 arasında zorla hastanede tutuldum, 7-8 kişi tarafından darp edildim, rızam dışında pantolonumun üzerinden iğne yapıldı, vücut bütünlüğüm ihlal edildi, ceplerime girilerek tacizde bulunuldu, cebimdeki telefon alınıp kişisel verilerim silindi, iPad Pro ve Apple Watch'ım alınarak geri verilmedi. Bu cihazları almanın nedeni içinde mahkemede kullanacağım veriler olmasıdır ama bu verilerin hepsi bende yedeklidir. Avrupa Şafak Hastanesi ve yönetiminden şikayetçiyim.

07 Ocak 2025 12:01
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Avrupa Şafak Hastanesi'nde Sigorta Ve Fatura Sürecinde Yaşanan Sorumsuzluk

13 Mayıs 2025 18:05
Emel sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 13:57
Epc Hastanesi Yoğun Bakım Servisi, Ölüm Servisi
Kadriye sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2024 13:13

08 Şubat 2024 17:46