Yağmur sonuçtan çok memnun

20 Ekim 2023 01:20

Avon'a icralık olan borcumu 3.900 TL olarak 29.03.2023 tarihinde verilen avukat ismiyle beraber IBAN'ı üzerinden EFT olarak yatırdım. İcra dosyasının kapanması içinde. 03.04.2023 tarihinde dosya harç parasını yatırdım. İcra dosyası e-devlet üzerinden kapandı görünmesine rağmen bugün beni İstanbul Avon şirketine ait bir numaradan aradılar ve ödediğim ancak sistemden düşmeyen borcum yüzünden yasal takip başlatılacağını söylediler. Bu nasıl bir saçmalıktır elimizi verdik kolumuzu İstiyorlar. Ödeme dekontları elimde mevcut. UYAP'tan kontrolü sağladığımda adıma açılmış herhangi bir dava yok. Ancak bana söylenen dosyanın kapatılmamış olması ve ödenecek tutarın henüz belli olmaması ve bununla birlikte 1000 TL'ye kadar bir borç çıkabileceği söylenildi. Nasıl bir saçmalık bu. Gereğinin yapılmasını istiyorum aksi takdirde dava açacağım

20 Ekim 2023 14:39 (Şikayetten 13 saat sonra)

Temsilcimizin bildirimi hakkında, tarafımıza iletilen mesajınızı incelemeye aldığımızı bildirmek isteriz. Temsilcimize şikayeti hakkında en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Avon İletişim Merkezi

20 Ekim 2023 15:32
22 Ekim 2023 14:13

Bana dönüş yaptığınız için Teşekkür ederim. İnşallah bu problemimi de çözersiniz. Yatırdığım dekontları inceledikten sonra hakli olduğumu anlayacaksınız. Eğer ki Avon sisteminde görünmüyor ise bu benim problemim değil. Bir kere daha bu Avon borç saçmalığı yüzünden beni ararlarsa bu kez dava açacağım bilginiz olsun. E devlet üzerinde hiçbir borcum mahkemem icralık dosyam da yok. Beni borcunuz var diyerek arayan bayan ise benim gerçekte yatırdığım meblağın altında bir meblağ yatırdığımı iddia ediyor dekontlar ortada kim hakli kim haksiz ortada. Avon gibi bir firmanın böyle yanlışlıklar yapması da hiç hoş değil. Ödenmiş borcu tekrar ödetmeye çalışıyorlar. Kusura bakmayın kimse parayı kolay kazanmıyor. Aynı durumu tekrar yaşadığım takdirde davayı açacağım bilginiz olsun iyi günler

22 Ekim 2023 14:27

Collecturk den beni arayan bayan bana 3500 TL ödeme yaptığımı ve bununda sistemde göründüğünü söylemişti. Ekstra olarak ta 950 TL daha yatırmam gerektiğini söylemişti aksi takdirde dava açılacakmış adıma. Baktıkları sistem nasıl bir sistem gerçekten merak ediyorum. Elimde dekontum olmasa beni bile inandıracaklar. Buyurun inceleyin yatırdığım para ortada dekontlar ortada. Artı madem benim hala borcum vardı neden ben borcu kapattıktan 6-7 ay sonra arayıp borcunuz var diyorlar. Böyle bir şirketin böyle yanlışlıklar yapması da hayret edici yani. Ya dekontlarım olmasaydı o zaman ödediğim borcu tekrar ödeteceklerdi. Benim gibi nice insanlar bu yüzden borç batağında yazık değil mi. Sistemde yatırdığım parayı sistemden düşmediler se bu benim problemim değil işini iyi yapsın herkes o zaman. Tekrar ilgilendiğiniz için Teşekkür ederim. İyi Günler

21 Eylül 2023 11:42

15 Aralık 2023 16:37
Büşra sonuçtan çok memnun

Yanlış Borçlandırma Ve İcra Tehdidi

30 Aralık 2024 10:18
Tulay sonuçtan memnun

27 Kasım 2024 19:49
"Dosya çözüme ulaştı teşekkür ediyorum buraya yazmadan çözüme ulaşsa idi"
Avon Borcu İcra Dosyası Kapanmıyor: Ödeme Sorunu

24 Ekim 2023 16:39