Avilva-group.co Mağdur Olmam

21 Mart 2024 00:17

Ben Ali u** avilva wallet platformda 44 bin dolar param var ben mağdur durumdayım eline düştüm şu anda paramızı alamıyoruz. H*** m*** m** e*** c*** f*** c***aslan B***yatırım danışmanı bu kişiler bizi yanıltı şu anda paramızı alamıyoruz savcılıktan irtibata geçti.

23 Temmuz 2024 14:19

Merhaba biz hala neden paramızı alamıyoruz  mağdur ettiler hesaplarımızı kullandılar hala ben paramı alamadım nereye şikayet edelim başka Avrupa mahkemelerine mi şikayet edelim bu insanları bunu mu istiyorlar teşekkür ettim

20 Mayıs 2024 12:55

Merhaba avilva sigorta wallet bu platform alacağımız var 43800 dolar param var orada neden alamıyorum uzmanlar hiç birisi paramızı çekip bu platformu alan kişiler ortada kimse görünmüyor benim param şu anda İngiltere'de mi Almanya'da mı nerede olduğunu bilmiyorum bilsem giderim oraya polis departmanına dilekçe vereceğim

25 Nisan 2024 09:01

Merhaba benim hala paramı alamadım  hâlâ arıyorlar benden para çekme çalışıyor bu insanlar kim yönetiyor bu İngiltere ve Almanya bu kişiler milyonlarca insanlarının parasını Gasp edildi kimse bunlara cezasın vermıyecek delvet bunlar bulunacak M*** E*** H** M** C*** F*** C*** a*** B*** yatırım danışmanı bu kişiler

13 Nisan 2024 10:55

Avilva sigorta wallet hakkında şikayetçiyim 2023 18 Aralık paramı aldılar bu platforma uzmanlar tarafından parama el konuldu ben paramı alamıyorum bu konuda kimlere şikayet edeceğiz lütfen yetkili kişiler bu olaylara helal etsin aksi halde çoğu kişinin canı yanacak uzmanlar H*** M*** M*** E*** C*** a*** C*** F*** bu kişiler  savcılık tarafından soruşturma başlattı her gün değişik kişiler bu platformda çalışanları bizi arıyorlar biz de para kopartmaya çalışıyorlar

20 Mart 2024 14:44

Merhaba ben Ali U*** avilva sigorta wallet kimsenin telefonları açmıyorlar arıyoruz paranız Amerika' Jamaika alamazsınız

İyi akşamlar bir gelişme oldu mu?

Ali sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 14:46

Umut
26 Haziran 2024 17:19
4inFX Yanıltıcı Yatırım Danışmanlığı Ve Çekim Sorunu
Aziz sonucu yetersiz buldu Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Fox Capital Yatırım Sonrası Paramı Alamıyorum

21 Temmuz 16:17