Önder sonuçtan hiç memnun değil

Avgo Smart Sorunlu Cihaz Ve İlgisiz Servis

31 Aralık 2023 10:47

Takriben 2 ay önce smartgo isimli bir sanal mağazadan avgo marka Tesla ekran multimedya cihazı aldım ve aldığım günden bu yana anlık ses ve ekran gidip gelme sonunu ile takılma sorunu yaşıyorum. Bu süreç içerisinde cihazı avgo teknik servisine göndermeme rağmen teknik servis hiçbir işlem yapmadan geri göndermiş.

Her şey cihazı müşteriye satana kadar öyle değil mi? Ürünü satarken vay efendim ürün aracınıza uygun, eğer bir sorun yaşarsanız yardımcı oluruz geçin bunları ya satıcıya anlatıyoruz durumu teknik servisle görüşün, teknik servis muhatap olmuyor.

profile profile profile
Önder
05 Ocak 2024 11:18

Satıcı ve Teknik servis ile görüşmeler yapıldı. Sorunun çözümü için gelişmeler devam ediyor

Önder
05 Ocak 2024 14:13

Smartgo satıcısı sattığı malın arkasında durmuyor. Avgo teknik servis çözüm sunmuyor. Satıcı ve teknik servis ortak bir çözüm bulmak yerine müşteriyi yorup vazgeçirmeye çalışıyor

Emre

Aynı durumu yaşıyorum. Tesla ekran aldım Cruze aracıma fakat anlık ses ve görüntü gidip geliyor

Murat

Selam dostum aynı problemi maalesef bende yaşıyorum avgo pişmanlıktır diyorlardı aldırmadım büyük sözü dinlemek gerekiyormuş :(

Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Avgo Multimedya İ20 Aracıma Taktırdım Pişman Oldum

Rıdvan
27 Kasım 2023 01:09

15 Nisan 2024 01:10
Megane 4 İçin Avgo Ekranım Karardı: No Signal Hatası Ve Hüsran
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2024 13:45