Gökşen sonuçtan memnun

Avene Tinted Fluid Güneş Kremi Yüzünden Yüzümü Sivilce Bastı
15 Nisan 2023 14:08
Gökşen'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Dermatoloğumun tavsiyesi üzerine cilt yapıma uygun olan Avene Fluid Tinted güneş kremini aldım. 1hafta 10 gün kullandım, yüzüm, alnım sivilceyle doldu. Dermatoloğum güneş kreminden olabileceğini söyledi, sonra kullanmayı bıraktım ve Avene'e durumu yazdım 27 Mart tarihinde. 31 Mart tarihinde iletişim numaram istendi. Onu da yazdım. Yine herhangi bir aksiyon olmadı. 8 Nisan tarihinde benden iletişim numaramı isteyen kişiye tekrar yazdım süreç ne durumda, kimse benimle iletişime geçmedi dedim. Ürünü aldığınız eczane ismini yazmamışsınız dendi ki böyle bir bilgi benden istenmemişti. Onu da yazdım ama hala ses yok. Bu kadar kolay bir sorun için bile neredeyse 3 haftadır iletişime geçilmesini bekliyorum. Arada bir dermatolog önerisi olmasa, kafama göre aldığım bir ürün olsa hadi neyse. Avene diyorsunuz büyük bir marka diyorsunuz ama satış sonrası destekleri çok kötü.

25 Mayıs 2023 16:43

Teşekkürler

Nurefşan
Nurefşan

İçeriğini değiştirdikleri için korkudan yenisini alamıyorum ben de. Zaten cildimiz sorunlu kaliteli alalım diyoruz daha da kotu oluyor. Ayrıca Avene eskiden çok ilgiliydi su an şanslıysak mailden 1 kere cevap alıyoruz o da işimize pek yaramıyor maalesef. Reklam yapacaklarına destek sunsalar keşke

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Avéne Hyaluron Activ B3 Gece Kremi Cildimde Soyulma Ve Döküntü Yaptı

Gizem
25 Nisan 2025 23:55
Hannat sonuçtan hiç memnun değil

Avéne Cleanance Yüz Temizleme Jelinde Şiddetli Yanma Ve Kırmızılaşma

Hannat