Yaşar sonuçtan çok memnun

Atom Bilişim Teknik Servis Hatası Ve Eksikliği

Atom Bilişim Teknik Servis Hatası Ve Eksikliği
30 Aralık 2023 20:43
Yaşar'ın Teşekkür Mesajı
“Hüseyin bey ve ibrahim beye ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum her koşulda her zaman ürünlerinin arkasındalar değişim ve destek sundukları için Atom bilişime teşekkür ediyorum”

Atom Bilişim'den aldığım hazır sistem olan Dragos DRX 2185 kodlu sistemde, işlemci sıcaklığının üst seviyelere çıkmasından dolayı sistem kendini kapatıyordu. Bu durumdan dolayı garantiye gönderdim. Ancak bana herhangi bir sıkıntı bulunamadığını söyleyerek bilgisayarı geri gönderdiler. Bilgisayardaki işlemci sıcaklığı hâlâ aynı seviyedeydi. Tekrar gönderdim ve sıvı soğutucunun değiştirildiğini söylediler. Bilgisayar tekrar geldiğinde, kurulumu yaptım fakat yine aynı işlemci sıcaklığı sorunu devam ediyordu. En son gönderdiğimde ise işlemciyi değiştirdiklerini söylediler; ancak bilgisayar geldiğinde hâlâ işlemci sıcaklığı boşta 75°C idi ve sürekli artarak 100-110°C'ye ulaşıp kendini kapatıyordu. Temassız termometre ile sıvı soğutucu pompasını ölçtüğümde herhangi bir değişiklik olmadığını, sıvı soğutucuyu değiştirmeden bana geri gönderdiklerini fark ettim. Üç kez garantiye gitmesine rağmen bilgisayarda herhangi bir değişme ve düzelme olmadı. Her seferinde Atom Bilişim WhatsApp hattına görüntülü videolar göndererek sistemin aynı şekilde geri geldiğini ilettim. Ayrıca müşteri hizmetlerini arayarak bilgisayarı kontrol sisteminden geçirip tekrar göndermelerini istedim. Buna rağmen hiçbir şekilde sıvı soğutucu değiştirilmedi. Bilgisayarda işlemci ısınması problemi hâlâ devam ediyor. En son olarak buraya yazmakta çare buldum, çünkü müşteri temsilcileriniz bile durumu yeterince ciddiye almıyor gibi görünüyor.

01 Ocak 2024 09:36 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, dönüş sağlanmıştır.

13 Ocak 2024 22:02

Ürün cumartesi günü bana geldi denemesini yaptığımda herhangi bir değişiklik yoktu işlemci sıcaklığı hala üst derecede sıcaklık vardı evde elektrik arızası olduğunu söylediler ev değiştirdim hala aynı sıkıntı devam ediyor

26 Ocak 2024 23:51

Doğukan sonuçtan çok memnun

17 Mayıs 2025 22:20
İade Edilmeyen Sıvı Soğutucu Ücreti İçin Mağduriyet Yaşıyorum

15 Mart 2025 22:17
Fırat sonuçtan çok memnun

12 Temmuz 2025 18:13
"Arif Bey'in bu işin üstesinden gelip işimizi hal ettiği için teşekkür ederiz"