Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Asya Global Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Asya Global Emlak, Kapora İade Etmemesi

13 Eylül 2023 13:25

Merhaba, Bu şikayetimi hem kendim için hem de başkalarının aynı mağduriyeti yaşamaması için yazıyorum. 12.06.2023 tarihinde 0.99 konut kredi kampanyası kapsamında 50.000 TL kapora verdim ancak bir sonraki hafta krediler kapatıldığı için daha sonra da kredim onaylanmadığı için kaporamın iadesini talep ettim. F**** Ö**** isimli şahıs 14 gün iade süreci olduğunu belirterek beni oyaladı, 14 gün dolduktan sonra tekrar iadesini istedim. Şu gün, ertesi gün diyerek hep erteledi. Kaporamı vermemesinin sebebi olarak verilen kaporaları müteahhitlere vererek evleri elinde tuttuğunu ve müteahhitlere gider yapamayacağını onlarla devamlı ticaret yaptığını söylemektedir. Anlayacağınız kendi parası ile değil kaporalarımızla iş yapmaktadır. Çok basit aslından kendi paranı istiyorsun kapora olarak verilen parayı geri iade etmesi gerek ancak parayı kullandığı için müşteri mağduriyetine sebep oluyor. 14 Ağustos tarihinde 20.000 TL tutarımı aldım ancak 30.000 TL tutar için yine gün vs bilgi vermesine rağmen yatırmamaktadır. Sözünde durmamaktadır. Konu hakkında ayrıca yasal yollardan da davamı açacağım. Bilgi ve şikayet amaçlı şikayet kaydı açılmıştır. Saygılarımla

Salih sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2024 17:47
Ali sonuçtan hiç memnun değil

02 Haziran 2023 11:46
Carlingen Global Yatırım Şirketi Mağduriyeti
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Kapora İadesi Yapılmadı, İletişime Geçilmiyor

30 Ağustos 2025 14:52
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Asya Global Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Kaporamı Alamıyorum

12 Haziran 2023 01:56
Sima sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2024 23:40