Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Asus Bilgisayar Tarayıcıda Video İzlerken Kekeleme Kayma Asus Servisi Hayal Kırıklığı

03 Mart 2024 23:36

İki defa servise göndermeme rağmen ışık sızması hakkında hiçbir öneride bulunulmadı. Asıl sorunlara gelince, ekranda kayma, kekeleme gibi problemler mevcut. Tarayıcıda gezinirken ve video izlerken videolar donuyor. Ekran kartı bozuk ya da hatalı. Her ne ise, böyle bir sistemde olmaması gereken şeyler bunlar. Eğer bu ekran kartını kullanarak tarayıcıda gezinemeyeceksem, ne için var? Bu yüzden değişim veya iade talep ediyorum. Altı ay donanım garantisi kapsamında yararlanmak istiyorum. Hatalı bir ürünü yıllarca kullanmak zorunda değilim. Gerekli yerlere başvurmayı düşünüyorum. Işık sızmasının fotoğrafını tekrar gönderdim. Eğer Monster marka bir bilgisayar alsaydım, bu kadar uğraşmazdım. Asus'u kaliteli ve güvenilir olduğu için tercih etmiştim ancak yaşadığım bu durum gerçekten hayal kırıklığı yarattı. Monster'da en azından ne aldığınızı biliyorsunuz ve orta segment bir cihazla her şeye hazırsınız. Ancak Asus ile yaşadığım ikinci hayal kırıklığı, servisinin işini gerçekten bilmediğini düşünmem. Saygılar, sevgiler.

Rico

Çünkü grafik hızlandırıcı kapatıldığında bilgisayar içeriğin işlenme yükünü işlemciye veriyor ekran kartı da görüntüyü veriyor ve takılma kalmıyor ve gerçekten işe yaradı dediğim gibi bu grafik hızlandırıcıyı tarayıcı ayarları sistem grafik hızlandırıcıyı kapat seçeneğine bastıktan sonra o kapat butonunun yanında yeniden başlat gibi bir yazı var ona basın Chrome kendini yeniden başlatıyor ve sorun çözülüyor eper bilgisayarı iade etmediyseniz bir deneyin umarım işinize yarar yaşadığınız sorun dolayısıyla üzgünüm umarım bu yöntemi grafik hızlandırıcıyı kapattığınızda sorunlarınız çözülür keşke şikayetinizi daha erken görseydim ve yazabilseydim ama laptopu yeni aldım ondan bu sorunu da yeni gördüm inşallah sorununuz çözülür tek mesaj olarak yazamadım biraz uzun yazmışım :)

Rico

Reis öncelikle dediklerinde haklısın bende bu sorunu yaşadım hatta önce senin şikayetini gördüm ve baktım benim PC'de öyle olmuyordur ya deyip geçtim ama senin şikayetin aklımda bir yerlerde kaldı bugün test için webde bir anime açtım izlerken aynı şekilde kaymalar oldu bende bu sefer korktum PC'yi yeni almıştım ama sonra kendi kendime düşündüm bu olay oyunlarda olmuyor sadece webde oluyor sonra webde arattım falan 30 dakika falan bir yerde iki çözüm yolu vardı biri izlediğimiz kaynağı değiştirmek bu çözümü deneyemedim çünkü izlediğim yerde tek bir kaynak vardı ama diğer çözüm tarayıcı ayarlarında sistem menüsü orada kullanılabilir olduğunda grafik hızlandırıcıyı kullan diye bir seçenek var bu seçenek oynatılan içeriğin yükünü işlemciye değil ekran kartına veriyor ekran kartı da hem videoyu işleme hem de gidip ekrana görüntüyü vermeyi aynı anda yapamıyor ve takılmalar oluyor benim tahminimce. Bu açıklamayı böyle tahminimce falan yazıyorum ama muhtemelen böyle.

Emircan
Emircan

Öncelikle teşekkür ederim. Sorunu çok güzel açıklamışsın. Fark etmeden bilgisayarın görüntü ayarını değiştirdiğimi düşünmeye başlamıştım. Grafik hızlandırmayı kapatınca sorun çözüldü.

Merhaba Aynı sorun bende de mevcut laptop markası Acer Nitro AN16-41 güncel fiyatı 55K falan aldığım laptopun fakat böyle bir sorun can sıkıyor ne yaptıysam geçmedi içime dert oldu mutlaka bir çözümü olmalı yoksa iade edeceğim alalı 3-4 ay oluyor.

Bayram sonuçtan çok memnun

16 Mart 2024 03:13