Kadir sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

18 Aralık 2024 16:54

Askbahis adlı siteye para yatırdım 17/12/2024 tarihinde kayıp yaşadım. Sonra tekrar tekrar atarak 5 bin TL'ye yakın para yatırdım ve sonra oyunlardan 20 bin TL kazandım, çekim verdim ve 40 dakika 1 saat oldu. Para gelmedi, sonra hesaba geri yansıdı. Bunun nedenini sorduğumda türlü türlü bahane uyduruyorlar. Yok güncelleme var, yok şu var bu var, her bağlandığımda bunu dediler. 1 gün bekledim ve tekrar yazdım. Canlı destek direkt beni attı ve tekrar bağlanamıyorum.

16 Ocak 2025 18:06

AŞKBAHİS346.com bu sitede param kaldı bende şikayet vara yazdım 20 gün sonra askbahis346.com'a yazdım şikayeti çekin paranızı verelim dediler çektim yarın gün içerisinde yazın dediler yazdım 17:00 da yazın dediler yazdım ama çektirmediler yani bildiğin dalga geçiyorlar ve canlı destekten engelliyorlar hiçbir şekilde yazamıyorum onlara aman paranızı böyle siteye yatırmayın 2bin tl yatırdım 10 bin yaptım onu bile vermiyorlar 10bin tl yi vermeyen site sizin 5 10 bininizi hatta yüksek kazanırsanız unutun o parayı kazandığınızı hiç vermez

Kadir
Kadir
15 Ocak 2025 02:11

Şikayeti kaldırdım paramı çekmek için canlı destek kaldırdığınızda çeke bilirsiniz dedi pikach*** kullanıcı adım

Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

Askbahis'te Kazanç Çekim Sorunu

04 Kasım 2024 17:58
Askbahis'te Kazanç Çekim Sorunu
Kardelen sonuçtan hiç memnun değil

Kardelen
16 Şubat 2025 03:48
Ali sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

10 Ağustos 2023 12:51

Askbahis'te Çekim Süresi Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği