Mr. sonuçtan çok memnun

As Visa Solutions Seyahat Öncesi Vize Başvurusunda Yaşanan Belirsizlik Ve Endişe

07 Ekim 2024 12:46
Mr.'nin Teşekkür Mesajı
“Süreç sonuçlandı, teşekkürler.”

29 Ağustos tarihinde 16 Ekim'de gerçekleşecek budapeşte uçuşum için as Visa üzerinden "vıp" başvuru gerçekleştirdim. Seyahat tarihi çok yaklaştı ve as Visa'ya bu konuyla ilgili mail attığımda 1 gün bile önce pasaportumun iletilebileceği bilgisini aldım. Bu durum ciddi bir endişe yaratıyor çünkü katılacağım konferans önemli ve çalıştığım kuruma bu konferansa, konaklamaya, uçuşa dair çok yüklü bir ücret ödettim. Hiçbir haber alamamak doğru gelmiyor.

Özellikle web siteleri üzerinde 15-30 gün içinde sonuçlanacağı yazarken benim başvurumun üzerinden 38 gün geçti ve haber alamıyorum. Pasaportum da 1 ayı aşkındır konsoloslukta duruyor, seyahat etmem gerekse edemiyorum. Bu durum bana doğru gelmiyor ve hem konsolosluktan hem de vize başvuru merkezinden destek bekliyorum.

En azından seyahate 1-2 gün kala değil, red gelmesi durumunda itiraz edebileceğim süre zarfında başvurumun sonuçlanmasını bekliyorum. En azından as-Visa bana iletişime geçebileceğim bir muhatap verebilir ya da benim adıma bir sorgulama, mesaj iletme yapabilir diye umuyorum.

Mr.
08 Ekim 2024 10:12

Süreç sonuçlandı, teşekkürler.

Bayram
Şikayeti Çözüldü

Mail atmamın faydası oluyor mu peki

Bayram
Şikayeti Çözüldü

İyi günler Redmi geldi yoksa onay mı

Pasaportum Gelmiyor: Uçuş Öncesi Stres Ve İletişim Sorunları

Mert
20 Şubat 16:24
Sema sonuçtan hiç memnun değil

Sema
02 Temmuz 2024 19:01