Fadime sonuçtan hiç memnun değil

Nef Arsa'nın Teslimat Gecikmeleri Ve Hayal Kırıklığı

12 Aralık 2024 13:45

Nef arsa I****'dan 2021 de arsa aldım. Nef arsanın ilk sattığı projelerden biriydi. Tam bir sene sonra 2022 de teslim olacaktı hala teslim edemediler. 2025 oldu hala arsanın etrafını çevirmemişler bile. Yapılan tüm toplantılar telefon görüşmeleri nafile. İsin tuhaf tarafı Nef arsa projeleri büyük bir insaat ve yatirim da gerektirmiyor. Sadece arsaların altyapısını hazırlamak ve vaat ettikleri ortak alanları ki hepsi prefabrik çelik konstrüksiyon olduğu için oldukça basit insaat çalışmaları gerekiyor. Nef çapında bir şirket için çok basit bir olay. Bilerek yapmadıklarını düşünüyorum. 3 ayda her şeyi yapabilirler ama yapmıyorlar! Hala yeni nef arsa projeler yapıp yeni insanları mağdur ediyorlar. O kadar çok nef arsa projesi sattılar ki hepsi aynı vaziyette. Bir tane teslim ettikleri yok. Yılda bir iki kez kepçe kamyon fotoğrafı atıyorlar ki çalışıyoruz. İmajı için. Çok yazık, hepimiz biraz olsun yeşillik içinde ufak bir yerimiz olsun diye girdik bu ise, büyük hayal kırıklığına uğradık.

profile profile profile
16 Aralık 2024 12:34

Nef arsa Ilgaz projesinden 5 Nisan 2021 tarihinde imarlı arsa satın aldık. Arsa projesi kapsamında altyapı, ortak alanlar ve peyzaj düzenlemesinin yapılarak müşterilere 1 sene sonra teslim edilecekti. 2023 nisan ayı oldu iki sene geçti üzerinden hala bir ilerleme yok. Arsalar tarla biçiminde yatıyor. Teslim tarihini kaç defa ertelediler. Henüz hiçbir kesin bilgi yok. Artık yanıltıldığımı düşünüyorum. Nef arsa projelerinde metrekaresi çok yüksek bir meblağa arsa satıp ortak alan ve altyapı vadettiler. Vaatlerinin hiç biri gerçekleştirmediler. Karşımızda bir muhatap bile bulamıyoruz. Çağrı merkezi çalışanları arayıp teslim edeceğiz deyip kapatıyorlar ama ne zaman diye sorunca tarih bile veremiyorlar. Kasım 2022'den itibaren her ay düzenli olur sizleri bilgilendireceğiz diye mail attılar. 5 aydır hiçbir bilgilendirme yok, şaka gibiler. Mail vaatlerini bile gerçekleştiremeyen bir kurumsalla karşı karşıyayız.

Ömer
Ömer

Tazminat ve hukuki haklarınızı talep ettiniz mi? Tapunuzu verdiler mi?

Seçkin
15 Ocak 2024 10:23
Egemen sonuçtan hiç memnun değil

Nef Arsa Tutulmayan Sözler Ve Geciken Proje

Egemen
26 Nisan 2024 23:19
Nef Arsa Tutulmayan Sözler Ve Geciken Proje
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2025 23:30