Pinar sonuçtan hiç memnun değil

Arsa Nef Dikili Sözleşme Fesih Süreçleri

25 Haziran 2024 15:17

Nef arsa dikili için sözleşme yaptık ve ön ödeme ile yarı peşinatı ödedikten sonra 14 günlük cayma sürecinde sözleşmenin feshedilmesini istedik. 7 Haziran'da fesih sözleşmesini imzaladık ve sözleşme içerisinde 7 gün içinde iade edileceği yazılmasına rağmen bugün 25 Haziran hala hesabımıza yatırılmadı.

Her aradığımızda süreç şu departmanda, size döneceğiz diyorlar ama geri dönen de olmuyor. Nef gibi bir firmadan beklemediğimiz süreçler yaşıyoruz. Bugün de paramız yatırılmazsa hukuki süreçleri başlatacağız.

14 Ağustos 2025 17:36 (Şikayetten 13 ay sonra)

Merhabalar, tarafınıza ulaşarak konu hakkında detaylı bilgiyi paylaştık. Sorularınız olması durumunda bize ulaşabilirsiniz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Yorumlar (6)

Ömer
Ömer

Ödemenizi alabildiniz mi hukuki süreç varsa bilgi verir misiniz

Pinar

Merhaba, Benim tek seferde yaptığım ödemeyi, avukatımın süreci takip ve desteği ile tarafıma taksit taksit yapılan ödemeler ile ancak alabildim. Hukuki süreç başlatmadım. Ancak sözleşme uymadıkları kesin.

Şikayeti Çözüldü

Bazı ödemelerde olumlu geri dönüş olmuş şikayeti kaldırmışlar

Bir gelişme oldu mu

Şikayeti Çözüldü

Üzgünüm umarım kısa sürede sonuçlanır

Pinar

Hayır maalesef paramı geri alamadım. Yapılan sözleşmeler boşa yapılıyor maddeleri dikkate alan yok.

Arsa Nef Sözleşme Sonrası İlgisizlik Ve Bilgi Eksikliği Mağduriyeti

11 Temmuz 2025 14:19
Arsa Nef Sözleşme Sonrası İlgisizlik Ve Bilgi Eksikliği Mağduriyeti
arsa-nef-sozlesme-sonrasi-ilgisizlik-ve-bilgi-eksikligi-magduriyeti-1.jpg
Gürcan sonuçtan hiç memnun değil

Arsa Nef Dikili Projesi Teslimatında Belirsizlik Ve Bilgilendirme Eksikliği Mağduriyeti

Gürcan
11 Eylül 2025 18:04
arsa-nef-dikili-projesi-teslimatinda-belirsizlik-ve-bilgilendirme-eksikligi-magduriyeti-2.jpg

Nef'in Sözleşme İhlali Ve Geciken Ödeme Krizi

Tayfun