Arora Motor Beatrix 125 CC Motorun Bitmeyen Sorunları Ve İlgisiz Bayi

Hanimcicik
10 Aralık 2024 22:53

Arora Beatrix 125 CC motor aldık. Ağustos ayından beri çıkmadık sorunu kalmadı, bayiye ulaşamıyoruz. Arıyoruz, telefon açılmıyor. Bakım yaptırmaya gelince hemen 'getir yapalım' diyorlar; kendi sattığınız ürünün arkasında durmuyorsunuz.

İki aydır bu motorla uğraşıyoruz, eşim işinden oldu. Motorun peşine koşmaktan radyatör delik, bu kadar ucuz malzeme ile mi yapılır? Radyatör de delinir, damlatır. Bilmiyorum... Arka fren lambaları yok, aldığımızdan beri yanmıyor. Kaç aydır yapacaklar, ulaşılamıyor. Erteliyorlar, 'haber bekliyoruz Arora'dan' diye oyalanıyoruz. Radyatör delik, aldığımızdan sonra fark ettik ki radyatör su sızdırıyor. Motorun videosunu çektik, attık; haber bekliyoruz, 'sistemden' diyorlar. Motor kullanılmıyor, ben hastayım, geceleri hemen acile gitmem gerekebiliyor, ansızın gitmem gerekebiliyor. Bunu belirttim defalarca, ciddiye alınmadı.

Bizi iki buçuk aydır, hatta motoru aldığımızdan beri oyalıyorlar. Motorun yan ayağı tam kapanmıyor, bazen tekrar açıp kapatınca motor çalışıyor. Arka lamba yanmıyor. Radyatör delik, sızdırıyor, hele yazın aşırı damlatıyordu. Videosu çekildi, gönderildi. Bayinin (Bursa Osmangazi Uraz Moto) dediğine göre ama hala ne hikmetse cevap yok. Böyle aylarca uğraştıracaksanız, ben de işimi mahkemede halledeceğim, bilginiz olsun.

En kısa sürede bize dönüş yapmazsanız, ben bu hafta sonuna kadar bekleyeceğim, yoksa hafta başı gereken yerlere başvuru ve dava açacağım, bilginize arz ederim. Zira çok mağdur ettiniz. Hem maddi hem manevi tazminat açacağım, böyle sorumsuzluk olamaz.

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2024 03:02
Arora Motor Sıfır 4 Aylık Beatrix Akü Bitik Çıktı Isparta Şahinler'den Aldık
Emrecan sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2024 09:50
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2024 12:16
Asuman sonuçtan hiç memnun değil

Arora MT 125 Motorumun Bitmeyen Sorunları

05 Nisan 2025 16:38