Armut Yorum Ve Yıldızlar

31 Aralık 2024 08:303.358
Arslan
30 Aralık 2024 14:59

Beni arayınız

31 Aralık 2024 08:41 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Merhaba Arslan Bey, Yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Talebinizle ilgili gerekli kontrolleri yaparak size en kısa zamanda dönüş yapacağız. Bizimle iletişime geçtiğiniz için çok teşekkür ederiz. Bize her zaman ulaşabilirsiniz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

31 Aralık 2024 10:56

Merhaba , Yaptığımız görüşmelerde konuyla ilgili sizlere bilgi verdik. Bizlerle iletişime geçtiğiniz çok teşekkür ederiz. Bize her zaman ulaşabilirsiniz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

7 Aralık 2025 19:30

Selamlar son derece haklı bir video olmuş hizmet veren olarak aşırı yüksek teklif ücretleri ve işin kötüsü verdiğimiz teklif kabul edilmezse hiçbir şekilde para iadesi yok yani bir nevi iş kabul olmaz ise paramız çöpe gitmiş oluyor zaten paraya ihtiyacımız olmazsa neden iş yapmaya çalışalım bu konuda bir şeyler yapılması gerekiyor sistem kurucularından rica ediyorum teklif kabul edilmediği zamanlarda vermiş olduğumuz teklif ücretinin taramiza iadesini talep ediyorum sonuçta teklif kabul edildiği ya da edilmediğini sistemden görebiliyorsunuz acil yardım ve çözüm bekliyoruz teşekkür ederim

21 Temmuz 2025 17:37

Sistem aşırı saçma. Bu kadar güzel bir site yapmışsın. Senelerdir insanlar söylüyorlar, adaletsizce para yolunuyor teklif verenlerden diye... Sene olmuş 2025! Hala değiştirilmemiş, düzeltilmemiş.

Kaan
Benzer Şikayeti Var
31 Ocak 2025 13:58

İşveren olarak yüzde yüz haklısın. Teklif ücretleri aşırı yüksek. Şu zamana kadar 100 den fazla teklif verdim. İşletme puanım 4.9 olumlu yorumlarımız çok var. Ancak bizi daha çok destekleyeceklerine dibe çekiyorlar. Teklif veremiyoruz.

İsmail
Benzer Şikayeti Var
26 Ocak 2025 16:05

Ustam sonuna kadar haklisin söylediklerinde. Senin ve benim gibi mağdur olanların şikayetlerini telefonumdaki bütün kayıtlı kişilerle paylaşıyorum ki yaşadığımız mağduriyeti görsünler ve Armut kullanmak isterlerse bizim yaşadıklarımızı görsünler

Yanıtsız İlanlar Ve Doğrulama Eksikliği

7 Temmuz 13:36187

Armutpro uygulamasına hizmet veren üye olarak kayıt oldum ve iş alma ihtimalimi artırmak amacıyla özellikle daha önce hi...

Armut Platformunda Sahte Firma Ve Güvenlik Açığı Şikayeti

31 Ocak 10:22932

15 Ocak’ta Armut.com üzerinden cam balkon sistemi için teklif talebinde bulundum. Talebim sonrası, Armut’tan teklif vere...

1 Destek3 Yorum

Tümünü Gör
Armut Israrla Arka Arkaya Arama

Armut IsrarlaArka Arkaya Arama

Hikmet
Bir Kadın Olarak Armut’ta Yaşadığım Güvenlik Endişesi

Bir Kadın OlarakArmut’ta Yaşadığım Güvenlik Endişesi

Gözde
İşletmemizin 9 Ay Önce Tanıştığı Armut Sayfası Sebepsiz Erişim Engeli Koydu!

İşletmemizin 9 AyÖnce Tanıştığı Armut Sayfası Sebepsiz Erişim Engeli Koydu!

Berat
Armut Tuvaletim 170 Metrede Açıldı Diye 59.500 TL Talep Edildi!

Armut Tuvaletim170 Metrede Açıldı Diye 59.500 TL Talep Edildi!

Tuğçe
Armut Uygulaması Ücreti İade Etmiyor!

Armut UygulamasıÜcreti İade Etmiyor!

Metin
Armut Hizmet Veren Olarak Şikayetçiyim!

Armut HizmetVeren Olarak Şikayetçiyim!

Oğuzhan

Öne ÇıkanKonular