Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Aresbet İsimli Siteden Uzak Dur 147 Bin Kaptırdım

Aresbet İsimli Siteden Uzak Dur 147 Bin Kaptırdım
Şükrü
28 Mayıs 2024 12:11

Aresbet isimli siteye para yatırdım. Yatırdığım miktardan daha az kazandım fakat buna rağmen ilk oynayışımda beni bonusa ve para çekme limitine kısıtladılar. Yani paranızı yatırdığınızda kaybederseniz sorun yok ama kazanırsanız paranızı çekemiyorsunuz ve paranız içeride kalıyor. Çekemediğiniz parayı mecburen yine oynuyorsunuz ve yine kaybediyorsunuz. Başta size tek seferde maksimum 75 bin çekim talebi verebilirsiniz diyorlar fakat para yatırdıktan sonra 10 bin kazanırsanız 24 saatte bir sadece 100 lira çekebilirsiniz diye paranıza el koyuyorlar. Son olarak içeride 17 binim kalmıştı ve hesabıma giriş yapamıyordum. 'Müşteri dışlandı' yazıyordu. Canlı destekten tekrar giriş yaptım ve bakiye düzeltilmesi olarak 17 binimi silmişler. Bu siteden denemek amaçlı bile kesinlikle kaçınmalısınız.

28 Mayıs 2024 12:17

Aresbet son kalan 17bin liramı bakiye düzeltmesi adı altında sıfırladı bu siteye kesinlikle para yatırma buna benzer şikayetler daha çok alırsınız ben mağdur oldum siz olmayan vallahi perişan olursunuz bakiyem neden sıfır oldu diyorum altyapı birimimiz o şekilde uygun gördü diye saçma sapan cevaplar veriyorlar.

profile profile profile

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar

Artemisbet'te Sorunlu Deneyim Ve Yetersiz Destek

Vicdan
09 Mart 2025 10:19
Aresbet'te Kazançlarım Silindi Ve Ödeme Yapılmadı
Cem sonuçtan hiç memnun değil

Aresbet Kazandığım Parayı Ödemeyen Güvenilmez Bahis Sitesi

02 Şubat 2025 03:26