04 Haziran 2024 16:29

Merhaba,
Trink Sat uygulamasından faydalanmak için 04.06.2024 tarihine randevu oluşturmuş olup, işlemlerin yapılması adına arabam.com Oto Ekspertiz Çayırova şubenize gittim.
Aracım kontrol amaçlı içeri alındı ve ölçüm cihazı ile yapılan işlemlerde, ölçüm cihazı sürtülerek kaportaya konulduğu için aracımda onlarca çizik meydana gelmiştir.
Durumu fark edip İ****** Ş******** ve O*** Bey ile yapmış olduğum görüşmede önce inkâr etseler de, ölçüm cihazı ile yapmış olduğumuz denemelerde aracın çizildiği görülmüş, durumu kabul etmişlerdir. Fakat tutanak tutmayı reddetmişlerdir, herhangi bir işlem yapamayacaklarını bildirmişler, müşteri hizmetleri ile görüşmemi istemişlerdir.

Şu an aracımda onlarca çizik oluşmuştur, mağduriyetimin giderilmesi adına desteğinizi rica ederim.

04 Haziran 2024 17:03 (Şikayetten 34 dakika sonra)
05 Haziran 2024 08:51

Senin personelin bu durumu kabul etmiş, sen neyi inceleyip görmüşsün ya da aracı incelemeye bile almadan cevap vermişsin, yazıklar olsun

05 Haziran 2024 08:54

Şubenizin kamera kayıtları dün işlemler sırasında, ve sonraki denemeler sırasında, personeliniz ile yapmış olduğumuz görüşmeler sırasında kayıttaydı, gidin inceleyin

05 Haziran 2024 09:05
Arabam.com Oto Ekspertiz Aracıma Hasar Verdi

Benim beyan etmiş olduğum fotoğraflar ile sizin beyan ettiğiniz fotoğraflar farklı, incelemeden cevap vermek ne kadar kolay, müşterilerinizi ne kadar ciddiye aldığınız çok belli, asla tavsiye olmayacaksınız. Gerekli tüm yerlere şikayetlerimi yorumlarımı fotoğraflarımı bildireceğim

Anonim

Dünyada görülmemiş olan bir olay sızın basınıza gelmiş :d boya makinesinin aracı bu denli çizdiğini başka yerde söylemeyin size gülerler ya da size kaç para ne kadar kopartmaya çalışıyor sun hayırlı işler filan diye dalga geçerler haberiniz olsun

Anonim

26 senelik otomotivciyim gelmez gelemez böyle bir şeyi başkasına da söyleme cidden gülerler boya makinesinin altı pistir toz izi kalır ama o parça öyle çizilmez

Selçuk

İnş senin başına da gelir de görürsün

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Arabam Com Eksper Raporlarıyla Mağduriyet Yaşadım

19 Mayıs 2025 23:49
Arabam Com Eksper Raporlarıyla Mağduriyet Yaşadım
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Arabam.com Ve Trinksat Yanılgısı!

04 Ocak 2024 19:18

Arabam.com'un Ekspertiz Hizmeti Hayal Kırıklığı Yarattı