Aqua Fantasy Otel Ve Su Parkı

21 Temmuz 2024 20:02

Kuşadası Aqua Fantasy su parkına 20 Temmuz 2024 saat 12:31'de ailem ile giriş yaptım. Çok güzel bir şekilde eğlenirken migrenim tuttu ve ayağa kalkıp WC'ye gittim. Orada bir çalışan temizlikçi hanım beni doktorun odasına kadar eşlik etti çünkü ayakta duramıyordum. Doktora gittik fakat doktor ne bir tansiyon ölçmek ne de bir ağrı kesici verdi, hiçbir şey yoktu. Ben tam 1.30 saat orada tek başıma kaldım. Beynim uyuşmaya başladı. Migren atağı geçiriyordum, doktor başka bir vakaya çıktı gitti. Ben orada yalvardım, eşime haber verin, eşim gelsin diye. Bir Allah'ın kulu anons etmedi, anons sistemimiz yok dediler. Eşim beni deliler gibi aramış, güvenliğe sormuş, 'yok öyle biri burada' demişler. En sonunda beni eşim tesadüfen görüyor ve buluyor. Ben 4 kere kustum, başımın ağrısı deliler gibiydi ve bir Allah'ın kulu benimle ilgilenmedi. Parkın kapanma saati geldi, ben hâlâ orada kusuyordum. Bütün görüntülerim ve çektiğim acı kamera görüntülerinde var, şikayetçiyim. Orada kalp krizi geçirsem ya da beyin kanaması geçirsem ölecektim. Anlayacağınız, 5 bin gibi bir rakama yemek için 3 kişiden aldıkları para helal olmasın. Doktor yok, tansiyon aleti yok, ağrı kesici yok, orada neden doktor var o zaman? Yazıklar olsun. CİMER'e de şikayet edeceğim, insanların sağlığı ile oynayamazlar. Eşimi çağırsalar hastaneye yetiştirecekti ve maalesef ona bile engel oldular. 6 saat sonra hastaneye kendi imkânlarımla gittim, raporumda vardır.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa Hijyen Ve Hizmet Sorunları, Yüksek Fiyatlar

26 Ağustos 2025 16:08

Kuşadası Otelinde Tatilim Mide Bulantısı Ve İshalle Zehir Oldu

19 Temmuz 2025 18:55
Merve sonuçtan hiç memnun değil

A Good Life Utopia Family Resort Aqua Parkta Güvenlik Sıfır Ve İlgisizlik Had Safhada

09 Ekim 2025 10:57
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 12:57

03 Eylül 2024 15:04