Figen sonuçtan hiç memnun değil

Anthaven Bodrum Kaza Sorunu

09 Eylül 2024 17:30

7 Eylül cumartesi günü Bodrum aspat anthaven a ailece yemeye ve gezmeye gitmiştik. Annem tam Big chef'in önünde birkaç taşın yerinden oynaması sonucu yüz üstü düştü. Ağzı burnu kanamaya başladı. Ağzındaki protez dişler kırılıp dudağına saplandı. Hemen Bodrum devlet hastanesinde acile gittik. Bu kazanın yaşandığı yerde anthaven yetkilileri hiç ilgilenmedi.

Olayın ardından o taşların yapılıp yapılmadığını başkalarının canının yanmaması için pazar günü aradım muhatap bulamadım. Bugün yine aradım az önce güvenlik şefi ve adının e** olduğunu söyleyen biri aradı. Gayet fütursuzca, geçmiş olsun bile demeden siz ne istiyorsunuz taşları mı yapalım yani diye bir tavır ve üslup vardı.

Önce bir geçmiş olsun deseydiniz dediğimde spordan çıktım terliyim dedi. Ben de bizim ne kadar büyük bir kaza atlattığımızın farkında mısınız dedim bir işletmenin yaşanan kaza sonucu inanılmaz tavrını kınıyorum. Bu tavır karşılığında tüm tüketici haklarımı kullanmak istiyorum.

Figen
Figen
11 Eylül 2024 23:00

Şikayetimin ardından genel koordinatörleri aradı. Son olarak Güvenlik şefinin aynı anda iki olay yaşandığı ve bizim çok çabuk ayrıldığımız için yardımcı olup müdahale edemediklerini söylediğini iletti. Ayrıca biz hızlı çıkmadık çünkü annemin ağzından ve burnundan kan geliyordu onu öyle görünce benim de tansiyonum düşmüştü bayağı bir orada kaldık. Sonuçta bir AVM, Marina ve plajın olduğu bu yerde güvenlik zaafiyeti had safhada ayrıca yasal olarak en az bir acil tıp teknisyeni bulundurma zorunluluklarını yerine getirmiyorlar. Ve en önemlisi yerinden oynamış birden çok taşın yürüme yolunda olmasından kaynaklanan bir kazada hiç suçları yokmuş gibi davranmaları. Bu taşlarla ilgili cevapta scooterla gezdikleri için oluyor. Bu da kabul edilemez o zaman ya orada Scooter kullanımını yasaklayın, ya zemini buna göre güçlendirin ya da sürekli kontrol edin ve uyarı levhaları koyun. Demek ki bu sıklıkla olan bir sorun. Her AVM'nin müşterinin mal ve can güvenliğinden sorumlu olduğu yasada açık. Acil tıp teknisyeni bulundurma zorunluluğu yine yasa da açıkça belli. Kanalların olduğu yerlerde var oraya biri düşse bize müdahale edilmediği gibi oraya da mı müdahale edilmeyecek. Anthaven yönetimini bu sorumsuzluklarından dolayı kınıyorum.

Beril sonuçtan hiç memnun değil

Kayıp Gözlük İçin İlgisiz Ve Kaba Yaklaşım, Kamera Kayıtları İncelenmedi

18 Temmuz 2025 17:36
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Greenwood Resort Hotel Güvenlik Önlemi Yok

27 Ağustos 2025 15:53