Salih sonuçtan hiç memnun değil

Antandros Bungalov Otel'in Hediye Tatil Yalanı

05 Temmuz 2023 14:58

Balıkesir Antandros Bungalov Otel tarafından arandık ve 2 gece 3 gündüz hediye tatil kazandığımız söylendi. Ancak otel gelip gördükten sonra hediyeyi vereceklerini söylediler. Biz de şu an ailemizin yanında olduğumuzu söyledik ve sadece temmuzda müsait olduğumuzu belirttik. Onlar da iki aile gelin temmuzda hediyemizi vereceğiz dediler.Ancak bir türlü aranmadık. Bizi arayan kişi eylüle kadar doluyuz dedi. İtiraz edince "bedava tatil veriyoruz beyefendi neyini beğenmiyorsunuz" vs dedi. Direkt oteli arayıp yetkililerle görüştüm. Özür dileyip sözlerini tutacaklarını söylediler. Ama arayınca açmayıp mesajıma geri dönüş yapmıyorlar. TCK'nın 157.maddesi gereğince şikayetçi olacağım.

04 Temmuz 2023 16:26

Balıkesir Antandros Bungalow Otel tarafından arandık ve 2 gece 3 gündüz hediye tatil kazandığımız söylendi. Ancak otel gelip gördükten sonra hediyeyi vereceklerini söylediler. Biz de şu an ailemizin yanında olduğumuzu söyledik ve sadece temmuzda müsait olduğumuzu belirttik. Onlar da iki aile gelin temmuzda hediyemizi vereceğiz dediler. Ancak bir türlü aranmadık. Bizi arayan kişi eylüle kadar doluyuz dedi. İtiraz edince "bedava tatil veriyoruz beyefendi neyini beğenmiyorsunuz" vs dedi. Direkt oteli arayıp yetkililerle görüştüm. Özür dileyip sözlerini tutacaklarını söylediler. Ama arayınca açmayıp mesajıma geri dönüş yapmıyorlar. TCK nın 157. Maddesi gereğince şikayetçi olacağım...

10 Temmuz 2023 19:09

Defalarca aradım ve bana geri dönüş yaptılar. Sözlerini yutmayıp Eylül de boşuz. İsterseniz o zaman gelin dediler. Yazıklar olsun diyorum

22 Eylül 2023 23:03

Bir özür vs yok. öylece kaldılar...

Yorumlar (5)

Esma
Esma

Bugün beni de aradılar, 3gün 2 gece bungalov tatil kazanmışız 🙄. Şu zamanda baba oğulu tokatlıyor. İnanmam mümkün değil tabi. Telefonda söyledim, ben bir araştırayım kazı... Emin olursam ararım sizi dedim. Yarın tanıtım için davet ediyorlar. Teşekkür ederim sizin buraya yazdığınız bilgi sayesinde boşa zaman harcamayacağım.

Salih

Rica etsem internette böyle yaptığınıza dair yorum okudum diye belirtirseniz en azından yaptıkları ayıbın yayıldığını bilirler

Serenay

Antandros hotelden Telefonla hediye tatil kazandınız diye arandım. Telefonda sordum devre mülk satışı veya otel oda satış mi dedim yok hayır dediler. Ama gittiğimizde devremülk sisteminin tanıtımını yaptılar 1 saat. Hediye çekilişten bahsetmediler. Bu şekilde bir reklam sistem geliştirmişler. Gittiğiniz de form dolduruyor anket yapıyorlar sistemlerinde hem antandros bungalov, hem de başka şehir ve ülkelerde de yararlanabileceğiniz anlatılıyor. 2 örnek tas ev ve bungalov gösteriliyor. Zamanım gitmiş oldu.

Hediye tatil vermiyorlar

Hediye Tatil Vaadiyle Zaman Kaybı Yaşanması Ve Güvensizlik