Ankara Valiliği Genelgesi, Mahalle Düğünlerine Çözüm

22 Ağustos 2023 16:22

Yaptığım şikayet sonucunda "Ankara Valiliğinin 28.09.2018 Tarih ve e. 268653 Sayılı yazısı gereği, 1 Nisan - 30 Eylül tarihleri arası saat 24:00, 30 Eylül - 1 Nisan tarihleri arası ise saat 23:00' a kadar yapılabileceği yönünde karar alınmış olup, bölgemiz genelinde yapılan sokak düğünlerinde, düğün sahiplerine düğün saatleri hakkında gerekli uyarılar yapılmaktadır. Teşekkür ederiz. Zabıta Müdürlüğü"

Şeklinde geri dönüş aldım. Belirli bir grup eğlenecek diye geri kalan insanların rahatsız edilmesini doğru bulmuyorum. CİMER'e de yazdım. Cevap bekliyorum. İnsanlar erken saatlerde kalkıp işlerine gidiyorlar. Sırf bazıları eğlenecek diye neden uykusuz kalıyoruz, rahatsız oluyoruz?

Çalgı çengi bitince sonrasında da konvoylarla insanları rahatsız etmeye devam ediyorlar. Dikkat, konsantrasyon isteyen işlerde çalışanlar var küçücük bir dalgınlık hayatlarına mal olabilir. İnsan hayatı sizin eğlencenizden çok daha önemli. Umarım buna bir düzenleme getirilebilir...

Eklediğim video 23:35'te çekildi ve sonrasında bir saati geçkin süre boyunca devam etti.

Murat

Ankara valliginddn ne beklenirdi. Herkesin kapasite ortada. Gece 12 ye kadar sokakta düğüne izin veren bir valilik yonetimi. Zaten geceyi geçtim Türkiye'nin başkentinde sokakta düğüne izin vermesi başlı başına hata

Ankara Valiliği Sokakta Yapılan Düğünlerde Ses Kontrolü Yapılmıyor

Kemal