Ali sonuçtan memnun

22 Ağustos 2023 21:42

Ankara Mobilya (Erzurum) şubesinden almış olduğumuz koltuk takımı söyledikleri gün getirmedikleri gibi ısrarlarımıza istinaden gece saat 23.30'da hatalı ve eksik getirdiler. Bu kusurları söylememize rağmen hata kabul etmiyorlar. İade talep ettik önce kabul ettiler sonrasında vazgeçtiler. Sahibi A*** sürekli yalan söylüyor. Çalışanların çok güzel yalan dili var. Satarken ağızlarından bal akıyor (hallederiz, ayarlarız gibi) sattıktan sonra sanki satıcı sensin müşteri onlar oluyor. Sürekli oyalama üzerine çalışıyorlar. İş ahlakı çok zayıf insanlar, bulaştığım için çok pişman oldum. Kimse bana denk gelmez demesin bunlar mağaza olarak bu şekilde çalışıyor.Biz bulaştık mahkeme sürecine gireceğiz.

Ali
Ali
01 Eylül 2023 16:25

Süreci e devletten Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurduktan sonra koltuğu iade alarak çözdüler ama Ankara Mobilya Erzurum mağazası sahibi olarak bildiğimiz adem bey hala üslubu aynı EGO tavan şekilde, şahsıma hakaret ederek koltuğunu iade aldık şikayetini kaldır diyerek rica yerine, emir verir gibi konuşmasına devam etmiştir. Şikayeti sonlandıracaktım fakat üslubu yüzünden şikayetim kalmaya devam edecektir. O yüzden firma ile sorun yaşayanlar ilk önce e-devlet üzerinden Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapabilirler.

05 Ağustos 2023 23:04
Ankara Mobilya (Erzurum) Ankara Mobilyadan Aldığımız Koltuklar Kırık Ve Ayakları Eksik Geldi
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Mobilya Teslimatında Gecikme Ve Eksik Ürün Mağduriyeti

14 Ağustos 2025 16:36
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2023 15:01

09 Eylül 2023 15:49