Gamze sonuçtan çok memnun

Bilkent Şehir Hastanesi MR Sonuç Çıkamaması

11 Haziran 2024 00:59
Gamze'nin Teşekkür Mesajı
“Aynı gün içerisinde çözümlediğiniz için teşekkür ederim”

Sağlık kurulu ftr doktoru MR istedi onkoloji radyoloji 21 Mayıs gecesi babanneme MR çekildi bugün 11 Haziran MR raporu hala çıkmadı. Nasıl iştir anlamadım. E nabızı arıyorum hastaneyi arayın bilgi işleme bağlasınlar deniyor, hastaneyi arıyorum Bilgi işleme sadece hemşire ve Dr. Leri bağlıyoruz diyor. Emar bölümü telefonlara hiç cevap vermiyor. Acilen mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyorum

27 Haziran 2024 05:32

Ankara 29 Mayıs devlet Hastanesi %71 engelli raporu verdi. Rapora itiraz ettik Bilkent Şehir Hastanesi %89 engel oranı verdi. Babaannem yaşamsal aktivitelerinin ve kişisel bakımının hiç birini karşılayamaz iken bağımsız raporu veriliyor 2 puan daha verseler ağır engelli kategorisine girecek. Sadece WC ihtiyacını karşılıyor oda çoğu zaman altına kaçırarak evin içerisinde wolker'la güç bela yürüyor, banyosunu yemeğini yapamıyor, merdiven asla inemiyor tüm bakımını bebek gibi ben karşılıyorum. Yaşlı ve engelli birine baktığım için hakkım olan engelli evde bakım ücreti almak istiyorum Evimize gelip yaşamsal alanında kontrollerini yapıp öyle rapor yüzdesi versinler. İllaki yatalak mı olması gerekiyor. Ne gerekiyor ise yapılmasını rica ediyorum

17 Haziran 2024 05:08

20 gündür Bilkent şehir hastanesinde çıkamayan MR raporu ertesi gün yazıldı sisteme düştü teşekkür ederim

27 Haziran 2024 07:16

Aynı gün içerisinde çözümlediğiniz için teşekkür ederim

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2025 14:25
mr-raporunun-aylarca-hazirlanamamasi-ve-ilgisiz-personel-1.jpg
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 19:45
Emre sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2024 20:49