Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Hastane Deneyimimde Beklenmedik Kimlik Sorgusu Ve Saygısızlık

19 Mart 2024 20:49

25/02/2024 tarihinde, yani bugün, endokrin polikliniği istemiyle tahlil için kan vermek üzere girdiğim 8 numaralı kan alma kabinindeki sağlık çalışanı, tüplerimi teslim ettiğimde benden kimliğimi göstermemi istedi. O an bir anlık şokla kimliğimi gösterdim, ancak o bile bakmadı. Neden kimliğimi sorduğunu anlamadım. Kendisi hasta kayıt ya da kan alma kayıt personeli değil, sadece kan alıyor. Kimlik sorma sebebi nedir? Güvenlik mi, yoksa diyelim ki bir şüpheli durum var da tüplere bakarak kimliğimi mi teyit edecek? Böyle bir yetkisi yokken, doktora yetişme telaşıyla yaptığı davranışın garipliğini algılayamadım. Benden sonra kimseye de sormadı. Kendini işi dışında başka vasıflarda gören insanlar uyarılmalı ve herkes kendi işini yapmalı. Kendisi ne güvenlik görevlisi ne de hasta kayıt personeli. Üstelik iğneyi de öyle bir bastırdı ki kolum hala ağrıyor. Bu hastaneye o kadar sık geldim ve hiçbir personelden, hemşireden bu saygısızlığı görmedim. Kendisinden şikayetçiyim.

Bilkent Şehir Hastanesi Acilinde Skandal Torpiller

16 Kasım 2023 12:02