Ankadorm'da Beklenmedik Zam Ve Haksız Ücretlendirme

26 Ekim 2024 11:40

Oğlum Düzce üniversitesini kazanınca kalacak yer olarak Ankadorm u seçmiştim. Odaları tek kişi için idare eder ama 2 kişi için yetersizdir. Mutfak olarak kullanılan alanda ocak alanı, bulaşık yıkama ve kurutma alanı çok dar, buzdolabıda küçük, l şeklinde koltuğun arka demiri çok ince, vidası eksik, yaslansanız kırılacak gibi. İlk yıl nisan ayında kira sözleşmesini yaptıklarında Devletin belirlediği oranda zam yapıldı, gayet uygundu. Geçen nisan ayında zam oranı açıklanmasını beklerken, mayısta açıklandı ve zam oranını görünce şok oldum. Kira 3 katına, hatta 3 katından biraz fazlasına çıkarılmış ve indirimli rakam olduğu belirtilmişti. Hemen başka yer baktım, çünkü bu sene için 3 katına çıkardıklarına göre, önümüzdeki sene 3 kat fazla zam yapılmayacağının garantisi yoktu. İlk sene çalışan elemanlarının çıkması da yönetimin genel uygulamada değişiklik yaptığının göstergesiydi. Daha önce kar ve hizmet odaklı çalışma, tamamen kar odaklıya dönüşmüştü. İlk girişte 7.000 TL depozit vermiştim, iadesinin eylül ayında yapılacağı belirtildi. İade beklerken 2.907 TL borç çıkarıldı. Oğlumun yapmadığını düşündüğüm çiziklerden dolayı badana 6.421 TL (Depremden dolayı oluşan çatlak ve dökükler için badana yapmışlardı, bu şekilde niyetleri olduğunu bilseydik nerede çizik ve dökük kaldıysa fotoğrafını çekerdik),750 TL temizlik,1.218 TL kirli alez, ocak ışığı lambası 230 TL,1.258 TL çöp kovası ve 27 TL elektrik kullanım ücreti denerek üste para istendi. Alezi kullanılan çarşaf boyamış ve bunu fark edip istedikleri markada ürünü 618 TL'ye alıp göndermiştim, yüz yüze görüşünce düşüldü, çöp kovası hiç kullanılmamıştı söylenip bu da düşüldü, ocak ışığının kırılması temizlik yapan bayanlar tarafından yapılmıştır. Dedik bu da düşüldü. Sonrada 7.000 TL nin üstü kalan para silinip ilave para istenmedi neticede 7.000 TL depozito uçtu gitti. (Tüm süre boyunca istenmeyen temizlik parası istendi ve yapılsada yapılmasa da badana ücreti istendi ve alındı. Düşülmese ayı tamamlanmayan süre için elektrik parası da ödenecekti.)

Ankadorm Üniversite Öğrenci Evi Depozito Kesintileri Ve Haksız Masraflar

24 Eylül 2024 14:53

Ankadorm Üniversite Öğrenci Evi Yanıltıcı Reklamlar Ve Haksız Kesintilerle Karşılaştım!

17 Eylül 2024 11:03
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Depozito İadesi Yapılmadı, Hizmet Kalitesi Düşük

10 Ekim 2025 23:39
Nagehan sonuçtan hiç memnun değil

Egeyurt Depozito İadesi Ve Genel İşleyiş Hakkında

Nagehan