Ankadorm Üniversite Öğrenci Evi Yanıltıcı Reklamlar Ve Haksız Kesintilerle Karşılaştım!

17 Eylül 2024 11:03

Ankadorm, vaat ettiklerini yerine getirmeyen ve yanıltıcı reklamlarla insanları yanıltan bir kuruluştur. Temizliğin ücretsiz olduğunu belirtmelerine rağmen, depozito iadesi sırasında temizlik ücreti kesilmiştir. Odayı teslim alırken, benden önce oluşmuş çizikleri yetkili kişiye bildirmiş ve bu durumu evraka yazdırmış olmama rağmen, boya masrafları da tarafıma yansıtılmıştır. Odayı teslim ettiğimde görevli herhangi bir sorun olmadığını belirtmiş, biz de buna dayanarak oda teslim evrakını imzalayıp odayı teslim etmiş bulunmaktayız. Ancak, odayı teslim etmemizin üzerinden iki ay geçtikten sonra, odanın çöp kutusunun kırık olduğu iddia edilerek depozitomuzdan kesinti yapılmıştır. Bu haksız ve hukuksuz durum devam ederse, gerekli adli mercilere başvuracağımı belirtmek isterim.

Melih
Melih

Aynı durumda biz de varız. Bizde aynı şekilde mahkeme yoluna başvuracağız. Personel çıkarken güler yüzüyle hiçbir sıkıntı olmadığını belirterek teslim aldı ardından mutfaktaki bulaşıklığa kadar kesinti yaptılar.

Ankadorm Üniversite Öğrenci Evi Depozito Kesintileri Ve Haksız Masraflar

24 Eylül 2024 14:53

Ankadorm'da Beklenmedik Zam Ve Haksız Ücretlendirme

26 Ekim 2024 11:40
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Depozito İadesi Yapılmadı, Hizmet Kalitesi Düşük

10 Ekim 2025 23:39