AÖF E-Kampüs Canlı Ders Kaydı Açılmıyor

04 Aralık 2023 11:14

AÖF e kampüs sistemi üzerinden canlı ders kayıtlarını izlemek istiyorum fakat site hiçbir şekilde çalışmıyor. Canlı ders kaydını başlattığımda sayfa kendi kendine sürekli olarak yenileniyor. Bilgisayar, iPad ve iPhone dan denediğim halde ve farklı bir Wi-Fi kullanmama rağmen halen çalışmıyor. AÖF öğrenci işlerini arayıp durumu anlattığımda sert bir dil ile yanıt aldım. "Sınav haftası yoğunluk oluyor normaldir" dedi. Peki bir şey yapmayacak mısınız dediğimde, yapacak bir şey yok idare edin, tekrar tekrar deneyin diye sert bir cevap aldım. Koskoca üniversitenin sistemi çöküyorsa pes. Tek ders için 1200TL para ödedim. Paraya gelince almasını biliyorsunuz, iş hizmet vermeye gelince yapacak bir şey yok? Nasıl bir sistem bu?

profile profile profile

Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2025 11:21

Anadolu Üniversitesi AÖF Derslere Erişim Sorunu Ve Bilgilendirme Eksikliği

08 Eylül 2025 11:06
anadolu-universitesi-aof-derslere-erisim-sorunu-ve-bilgilendirme-eksikligi-6.jpg
anadolu-universitesi-aof-derslere-erisim-sorunu-ve-bilgilendirme-eksikligi-5.jpg
anadolu-universitesi-aof-derslere-erisim-sorunu-ve-bilgilendirme-eksikligi-2.jpg
anadolu-universitesi-aof-derslere-erisim-sorunu-ve-bilgilendirme-eksikligi-1.jpg

AÖF Mobil Uygulamasına Erişim Sorunu Mağduriyet Yaratıyor

22 Mayıs 2025 15:26