Buse sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Üniversitesi Dijital Diploma Kararı Değiştirilsin

05 Temmuz 2023 18:42

Anadolu Üniversitesi dijital diploma olayı isteğe bağlı olmalıydı. Ben diplomamı (bu ülkede bir işe yaramasa bile) elimin altında istiyorum. Bari bir diplomayı çok görmeyin açıktan okuduk diye. Aynı zamanda bu şekilde diploma ekine de nereden ulaşacağımı bilmiyorum. Lütfen bunu değiştirin. İsteyenlere en azından diplomasını ve diploma ekini verin.

Cengizhan
Cengizhan

Anadolu Üniversitesi açıköğretim Fakültesi siyaset bilimi ve kamu yönetimi lisans bölümünü 21.08.2023 tarihinde bitirdim. 26.09.2023 tarihinde Tekirdağ Anadolu Üniversitesi açıköğretim bürosuna uğradım. Bana artık diploma vermediklerini söylediler. E-devlet'ten veya üniversitenin internet sitesinden çıkartabileceğimi söylediler. Böyle bir şey olması çok mantıklı değil ben yüksek lisans için ileri zamanlarda fiziksel diplomayı kullanmak istiyorum. Her dönem yerli yersiz fiyat artısıyla harç parası ödedik. Normal örgün egitim mezunları diplomasını almaktadır. Bizleri bu şekilde mağdur etmemelidirler. Her üniversite kafasına göre yönetmelik icat etmemelidir. Gereğinin yapılmasını arz ederim

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2023 23:54
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 20:24
Mustafa sonucu yetersiz buldu