Dilan sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 15:07

27 Ekim 2024 günü Passat marka aracım ile kaza yaptım, suçlu karşı taraf ve bunu da tutanakta belirtti. Sokaktan caddeye 80-90 ile girdi ve sağ taraftan aracı darmadağın etti. 28 Ekim 2024 tarihinde ise sigortadan dosya oluşturuldu onarım için. Anadolu Sigorta'ya o günden bugüne ulaşmak mümkün değil,34 gün geçmesine rağmen aracım hala kazalı haliyle çürüme bırakıldı. Mağduriyetimin giderilmesi için hiçbir adım atılmıyor, bir daha Anadolu Sigorta bedava ömürlük araç sigortası yapsa dahi adını bile duymak istemem. CİMER ve Tüketici heyet mahkemelerine gerekli başvurularımı yaptım, Şirket avukatım da bu konuyla ilgili başvurularını yaptı. Yaşadığım olaydan sonra yakın çevremden kimse Anadolu Sigorta'yı tercih etmez ve bu şikayeti okuyanlar da etmesin.
9110003446880240002 dosya numarası.
31 alb 649 plaka aracım.

02 Aralık 2024 15:48 (Şikayetten 41 dakika sonra)

Paylaşmış olduğunuz konuya ilişkin 5537142 numaralı bildirim oluşturulmuştur. Konu hassasiyetle değerlendirilerek tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

05 Aralık 2024 13:30

Söz konusu başvurunuza dair 5537142 numaralı bildiriminizle ilgili yetkililerimiz tarafından SMS ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

Dilan
Dilan
05 Aralık 2024 14:30
anadolu-sigortanin-ilgisizligi-magduriyet-yaratiyor-1.jpg

Ben sizin kadar işini yapmayı beceremeyen ve yalan yanlış bilgiler ile insanları yanlışa yönlendiren bir firma görmedim. Her türlü kendinizi rezil etmeyi başarıyorsunuz. En son pazartesi günü yazdığınız mesajda (bilgi verilecektir) demişsiniz!

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2024 17:37
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2023 19:50
Anadolu Sigortanın Kasko Hasar Tespit Sonucunu 40 Günde Vermemesi
Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2024 22:59
Ahmet sonuçtan çok memnun

12 Ağustos 2024 13:37
"Geç olsa da sonunda pert ücretini ödedikleri için teşekkür ederim."
anadolu-sigorta-pert-ucreti-odenmesinde-gecikme-1.docx
Ersin sonuçtan çok memnun