Anadolu Sigorta Geçiş Evraklarımı Göndermiyor

21 Eylül 2024 10:08

1441303923 poliçe numarasıyla tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım. Adalet Bakanlığı personeliyim ve Kurumumun anlaşmalı olduğu başka bir sigortaya geçiş yapmak istiyorum ancak 50 yere yazmama rağmen evraklarım gönderilmemekte. Sigortam Cepte uygulamasına yönlendiriliyor um, orada mesajlaşma bölümüne dilekçemi istedikleri gibi yazıyorum ancak o kısma ıslak imza atılamamakta. Elle dilekçe yazıp foto çekip dosya olarak yükledim o da kabul edilmiyor. Sigortamın bitmesine 1 hafta kaldı, bu oyalama nedir anlamadım. Acilen evraklarımın gönderilmesini istiyorum. Ya da daha başka nereyle iletişime geçeceğiz bilemiyorum. Kaç yerle görüştüm, sigortam cepte uygulamasına yönlendirildim. O zaman o uygulamaya çizim yapabileceğimiz bir alan açın ki imza atabilelim

23 Eylül 2024 11:31 (Şikayetten 2 gün sonra)

Paylaşmış olduğunuz konuya ilişkin 5330490 numaralı bildirim oluşturulmuştur. Konu hassasiyetle değerlendirilerek tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

24 Eylül 2024 11:59

Söz konusu başvurunuza dair 5330490 numaralı bildiriminizle ilgili yetkililerimiz tarafından e-posta ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

Geçiş Evraklarındaki Gecikme Nedeniyle Sağlık Hizmeti Alamıyorum

21 Ekim 11:41
Nihan sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2024 12:10
Anadolu Sigorta Tamamlayıcı Saglık Geçiş Evrakları
Nihal sonuçtan hiç memnun değil

Tüm İşlemleri Yapmama Rağmen Sağlık Sigortası Geçiş Bilgilerim İletilmiyor

16 Ekim 10:28
tum-islemleri-yapmama-ragmen-saglik-sigortasi-gecis-bilgilerim-iletilmiyor-1.docx
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Geçiş Bilgileri İçin Sürekli Oyalama Ve İletişim Sorunu

17 Mayıs 00:30