Anadolu Hastaneleri Hastane Çıkış İşlemlerinde Yaşanan Sorunlar Ve Ekstra Ücretler

07 Ekim 2024 22:04

Silivri Özel Anadolu Hastanesi'ne hastalanan çocuğumu götürdüm, 1200 TL muayene ücreti alıp yatış verdiler. Bir serum takıldı ve kan tahlili yapıldı. Bunun için de 3500 TL verdim. Yatış yapmak yerine acilden giriş yaptığım için acilde de serum takılabilirdi. Direkt yatış verip fazla ücret almak için böyle bir uygulama yapıldı, sonrasında çıkış verildi. İlaçları almak üzere Silivri Devlet Hastanesi karşısındaki Güven Eczanesi'ne gittim. Anadolu Hastanesi çıkış yapmadığı için çocuğum ilacını bir saat kadar alamadım. Bu sırada aracımı park edecek alan olmadığından kısa süreli park ettim ancak hastanenin beni bir saat kadar bekletmesi nedeniyle trafik cezası yedim. Telefonda bana ısrarla 'Bizim arkadaşlarımız çıkış yaptı, eczanenin sisteminde sorun var.' diye geçiştirdiler. Ben de kendilerine, 'Eğer sorun eczanedeyse, o diğer gelenler nasıl alıyor o zaman? ' dedim. Israrla dalga geçer gibi aynı cümleyi kurdular.

Anadolu Hastanesi'nde Yetersiz Ve İlgisiz Hizmet

15 Ekim 2024 20:41
Mine sonuçtan hiç memnun değil

Silivri Anadolu Hastanesi Serum İçin İstenen 3100 TL!

29 Aralık 2023 19:15

Özel Silivri Anadolu Hastanesi Personel Kaynaklı Ödeme Hatası